Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОЗНАТО СТАЊЕ АМЕРИЧКОГ ПРЕДСЕДНИКА: Стигло саопштење из Беле Куће (ФОТО/ВИДЕО)

02.10.2020. 23:59
Пише:
Србија Данас/Агенције
Donald Tramp
Доналд Трамп / Извор: Профимедиа

Амерички председник Доналд Трамп пребачен је у болницу због вируса корона

Амерички председник Доналд Трамп пребачен је у болницу због вируса корона, потврдила је Бела кућа.

Како да уштедиш за iPhone 11 Про?

КАКО СЕ ПОНАША ВИРУС У ТЕЛУ МЕЛАНИЈЕ ТРАМП: Огласила се прва дама САД, рекла све о симптомима короне

ТРАМП ЈЕ БИО ЗАРАЗАН И НА ТВ ДЕБАТИ: Огласио се Бајден, следеће речи је упутио Доналду, споменуо је и Меланију

Како је саопштено из Беле куће, Трамп ће у болници "Волтер Рид" остати неколико дана.

- Председник је доброг духа, има благе симптоме и радио је целог дана. Из разлога предострожности, и на препоруку лекара и медицинских стручњака, председник ће радити из председничког кабинета у болници "Волтер Рид“. Председник се захваљује на подршци коју је добио и за себе и за прву даму - саопштено је из Беле куће.

Раније је Трампов лекар др Шон Конли рекао како се председник САД осећа "уморно, али је добро расположен" и узима терапију за вирус корона.

Конли је изјавио да је председнику преписана терапија регенероном, коктелом поликлоналних антитела у којем се налазе и цинк, витамини...

Претходно је саопштено да ће председник, кога пажљиво надгледају лекари, с обзиром на то да до данас није било третмана који су ефикасни у лечењу вируса корона, добијати све оно што ће му ублажзити стање - додатни кисеоник, више течности, сируп против кашља или лекови за снижавање температуре.