fbpx
Skip to main content
Vojni put Zemun

Asfaltirane ulice u naselju Vojni put

Foto: GO Zemun
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić 22. novembra obišao je radove na asfaltiranju ulica kompleksa naselja Vojni put kod brojeva 600, 603 i 500 od ukupno deset ulica koliko je predviđeno planom u ovom naselju i Altini.

''Nastavlja sa sprovođenjem politike ravnomernog razvoja svih delova opštine Zemun. Trudimo se da u Zemunu više nema neasfaltiranih ulica. Sa završetkom ovih radova blizu smo realizacije tog cilja. S obzirom na to da se sada pravi budžet za narednu godinu, opredelićemo sredstva za nasipanje i asfaltiranje ulica. Pored ovih radova završili smo nasipanje ulica u naselju Grmovac, a privode se kraju radovi na asfaltiranju trotoara u Zemun Polju, Batajnici, Altini, Ugrinovcima i u centralnim delovima naše opštine. Akcenat smo stavili i na sređivanje škola i vrtića, zelenih površina, sportskih terena, dečijih igrališta.

Vojni put
Foto: GO Zemun

U skladu sa politikom Vlade Republike Srbije i usklađivanjem opštinskih statuta sa Statutom Grada Beograda po prvi put smo u prilici da uredimo i unutarblokovske površine u Starom gradskom jezgru'', rekao je Matić, uz napomenu da Gradska opština Zemun neprekidno osluškuje potrebe građana, ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, kako u centru Zemuna, tako i u obodnim naseljima.

Vojni put
Foto: GO Zemun

Građani koji žive u ovom naselju, u ulicama koje su asfaltirane, nisu krili zadovoljstvo što su se i oni pridružili svojim komšijama čije su ulice nedavno asfaltirane.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd