fbpx
Skip to main content
dubis

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA BRZO I LAKO: U OVIM teretanama ćete dobiti specijalan POPUST!

Foto: Facebook/Dubis Fitness
Pod pokroviteljstvom opštine Zemun, a u okviru projekta Moja zemunska kartica možete sa popustom trenirati u teretanama “Pump it up” i “Dubis fitnes”.

Posle praznika skoro svako od nas se bori sa kojim kologramom više, a kako se bliži proleće, vremena je sve manje da svoju liniju dovedemo do savršenstva.

Opština Zemun je mislila i na to, te je svojim građanima izašla u susret i omogućila popuste u najboljim zemunskim teretanama.

U SAMOM SRCU ZEMUNA NALAZI SE OAZA MIRA: Uživajte u predstavama teatra "Carte Blanche", a dobićete i POPUST!

“Pump it up” se nalazi u samom srcu Zemuna, nedaleko od Dunava.

pump it up
Foto: Srbija Danas

U prostranoj i klimatizovanoj sali u dva nivoa, na površini od 450m2 uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nude sve usluge potrebne za zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

NAUČITE DA PLEŠETE BRZO I LAKO: Uz zemunsku karticu to ćete moći da učinite sa POPUSTOM

Pored klasičnog aerobika, u pomenutoj teretani se možete odlučiti između više vrsta sportskih vežbi (karate, freestyle,...) kao i za tempo koji vama najviše odgovara.

Takođe, ovde možete dobiti I sve informecije u vezi sa zdravom ishranom.

Svi građani koji poseduju Moju zemunsku karticu imaju popust od 10 odsto na korišćenje teretane.

BRINITE O VAŠEM AUTOMOBILU NA NAJBOLJI NAČIN: Zemunska kartica vam omogućava da pritom i UŠTEDITE!

- Naša teretana Pamp it up sarađuje sa opštinom Zemun na projektu Moja zemunska kartica. Svi građani Zemuna imaju 10 odsto popusta na svaki vid treninga, bilo da je to individualni, grupni ili fitnes trening. Cilj celog projekta je da privučeno što više ljudi, kako mladih, tako i starijih da treniraju u našoj teretani i da se bave sportom – kaže trener teretane Pamp it up Uroš.

“Dubis fitnes” je novootvoreni fitnes klub iz Zemuna za muškarce i žene opremljen najsavremenijom opremom marke precor uz koju ćete brzo postići maksimalne rezultate.

IDEALNO MESTO ZA VAŠE DETE: Uz kreativan rad i zabavu do zdravlja uz FENOMENALNE USLOVE!

Misija „Dubis fitness“ kluba je da napravi jednu zdravu zajednicu ljudi koji su svesni da je aktivna fizička aktivnost neophodan saputnik kroz brz, stresan i turbulentan način života u 21. veku.

- Ono što mi promovišemo je redovan trening, zdrav život, lepota koja iz toga proizilazi i osmeh za svakog, jer ga svako zaslužuje – kažu iz “Dubis”-a.

SVE ZA VAŠ AUTO NA JEDNOM MESTU: OVAJ servis daje POPUST na sve usluge uz JEDAN uslov (FOTO GALERIJA)

- Naša vizija je da budemo sinonim za fitness klub koji stalno postavlja više standarde kako u oblasti fitness-a, tako i u oblasti življenja i koji, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za zdrav život koji posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi – napominju.

Uz zemunsku karticu građani mogu da ostvare popust od 10 odsto na mesečnu članarinu za fitnes

SA ZEMUNSKOM KARTICOM I VAN ZEMUNA: U OVIM objektima imate popust na hranu i piće, a nalaze se na Voždovcu!

  • ”DUBIS FITNES”, Zemun, Dragana Rakića 18a, 011/210 1100, 061/5678899
  • PUMP IT UP DOO, Zemun, Beogradska 16, 064/1075215

Više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.  

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
-8 Beograd