fbpx
Skip to main content
Univerzitetska dečja klinika, Tiršova

INCIDENT U TIRŠOVOJ: Žena u petom mesecu trudnoće počupala i UDARILA DOKTORKU u lice, a sve zbog OVOGA!

Foto: Srbija Danas
U Dečijoj bolnici u Tiršovoj danas je došlo do incidenta kada je Svetlana J. (23) počupala i zatvorenom šakom udarila u lice doktorku Dušicu K.

U Dečijoj bolnici u Tiršovoj danas je došlo do incidenta kada je Svetlana J. (23) počupala i zatvorenom šakom udarila u lice doktorku Dušicu K.

RADI SMANJENJA ZAGAĐENJA VAZDUHA: GASE SE kotlarnice, UKIDAJU autobusi na naftu i dizel!

Incidentu je prethodio jučerašnji dolazak u bolnicu Svetlane J. koja je u petom mesecu trudnoće. Ona je sa jednogodišnjim detetom došla na pregled zbog visoke temperature. Doktorka je pacijentkinji saopštila da moraju da se urade još neke analize. Međutim, Svetlana je posle relativno dužeg čekanja samovoljno napustila bolnicu i vratila se kući.

Jutros je Svetlana ponovo dovela dete koje je i dalje imalo visoku temperaturu. Ženu i dete primila je druga lekarka. Tokom razgovora sa pacijentom bila je prisutna i lekarka upoznata sa jučerašnjim slučajem kada je doktorka rekla da je trudnica se detetom samovoljno otišla kući.

Svetlana je odreagovala i fizički je napala, a nakon fizičkog napada strasti su se smirile.

Havarija na toplovodu: Veći deo Novog Beograda bez grejanja ceo dan

Svetlana J. (23), koja je u petom mesecu trudnoće primljenja je sa detetom na bolničko lečenje, dok doktorka nije imala vidljivih povreda. Javni tužilac se izjasnio da o svemu bude obavešten nadležni sudija za prekršaje.

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd