fbpx
Skip to main content
Protesti

JKP "BEOGRADSKI VODOVOD I KANALIZACIJA" UPUTILO IZVINJENJE POTROŠAČIMA: Ekipe su nemoćne jer ne mogu da izađu na teren

Foto: Srbija Danas
JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je izvinjenje svim potrošačima na Novom Beogradu, Zemunu, Surčinu, delovima Cukarice, Rakovice, Voždovca i Borče koji su trenutno bez vode ili osećaju umanjen pritisak vode.

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, ekipe su trenutno nemoćne jer ne mogu da izađu na teren, priđu predmetnim lokacijama sa mehanizacijom i otklone kvarove koji su doveli do prekida u vodosnabdevanju, jer su putevi, mostovi i druge saobraćajnice u glavnom gradu blokirane i neprohodne. Sve dok blokade traju, vodosnabdevanje na ovim lokacijama će biti u prekidu ili će potrošači imati umanjen pritisak vode.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije"
Foto: Srbija Danas

Kontakt centar JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ trenutno beleži povećan broj prijava zabrinutih i uznemirenih građana, a činimo sve da se javimo na svaki poziv i razjasnimo zašto trenutno nismo u mogućnosti da, kao i uvek, u najkraćem roku saniramo svaki kvar.

Protesti
Foto: Srbija Danas

Izvinjavamo se potrošačima na nelagodnosti i molimo ih za razumevanje zbog novonastale situacije. Izražavamo nadu da će ulice Beograda uskoro ponovo biti prohodne kako bi naše ekipe mogle da dođu do lokacija sa kvarovima i pristupe sanaciji kako bi svi potoršači imali uredno vodosnabdevanje, navodi se u saopštenju.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
-4 Beograd