fbpx
Skip to main content
Aman

Mnogobrojni artikli NA POPUSTU! Za najpovoljniju kupovinu u Amanu potrebna vam je OVA kartica (FOTO)

Foto: Facebook/@amanmarketi
Kompanija koja postoji od 1992. godine

Kompanija AMAN d.o.o. osnovana je 1992. godine u Beogradu i od tada se bavi trgovinom i uslugama. Najznačajniji uspon beleži od 2008. godine, kada kreće sa otvaranjem i povećanjem broja maloprodajnih objekata na teritoriji opštine Beograd i u okolnim mestima. Ovo je jedan od najznačajnijih prodajnih lanaca na teritoriji cele zemlje.

Pored niza poslovnih uspeha, "Aman" je tokom godina rada uspostavljao i mnogobrojne uspešne saradnje. Jedna od njih ostvarena je sa Gradskom opštinom Zemun na projektu "Moja zemunska kartica".

Reč je o projektu namenjenom korisnicima, kako i misija kompanije nalaže. Naime, pomenuta kartica omogućuje građanima i građankama Zemuna da sa posebnim popustima kupuju robu i koriste usluge kod firmi - partnera na projektu. Zahvaljujući kartici, građani mogu da koriste i mnoge besplatne programe.

► Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Svi prodajni objekti "Amana" korisnicima nude popust od pet odsto na celokupnu kupovinu. Iz kompanije napominju da se popust ne odnosi na mleko, jaja, jogurt, hleb, cigarete, štampu, obično suncokretovo ulje, beli kristal šećer, sveže meso, sveže voće i povrće, elektronske dopune, pivo, artikle na akciji, artikle koji imaju oznaku "Naša cena", artikle koji imaju trajno niske cene, kao i artikle na čijim cenama je obeleženo da ne podležu popustu.

Personalizovana kartica se može izvaditi na šalteru br. 3, u šalter sali GO Zemun, tako što se popuni prijava i da na uvid lučna karta. Kartica se dobija odmah i može se koristiti u preko 260 firmi. Prilikom kupovine robe i korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja priložiti "Moju zemunsku karticu" i, po zahtevu, ličnu kartu da bi se ostvario ugovoreni popust. Za ostale informacije pogledajte na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd