fbpx
Skip to main content
Goran Vesić

"NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJI VIKEND RESTRIKCIJA" Vesić: Izbegnuto je potpuno zatvaranje

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas posle sednice Kriznog štaba da je zadovoljan jer smo izbegli policijski čas

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas posle sednice Kriznog štaba da je zadovoljan jer smo izbegli policijski čas i potpuno zatvaranje na sedam do deset dana, kako je bilo predlagano.

Obradujte Vašu damu za Dan žena

Obradujte Vašu damu za Dan žena

ŽESTOKA SVAĐA ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA? "Bilo je energično" Dr Kon otkrio detalje sa sednice

ŽESTOKA SVAĐA ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA? "Bilo je energično" Dr Kon otkrio detalje sa sednice

DA LI SU OVE MERE DOVOLJNE? Oglasio se Dr Tiodorović nakon sednice Kriznog štaba i izneo svoje mišljenje

DA LI SU OVE MERE DOVOLJNE? Oglasio se Dr Tiodorović nakon sednice Kriznog štaba i izneo svoje mišljenje

- Nisam zadovoljan jer ćemo imati određene restrikcije za vikend. Od ponedeljka se vraćamo na radno vreme do 20 sati. Nadam se da je ovo poslednji vikend u kojem ćemo imati makar i delimično zatvaranje. Srećan sam jer je na Kriznom štabu saopšteno da se vakcinacija najbolje odvija u Beogradu. To je zato jer se čitav tim, koji sam oformio, u Beogradu bavi time kako da se vakciniše što više ljudi. Mi smo se najbolje organizovali, bavimo se vakcinacijom i zato smo najbolji - poručio je Vesić na Fejsbuku.

Kako je saopštio Sekretarijat za informisanje Grada Beograda, Vesić je rekao da se u srpskoj prestonici na hiljadu stanovnika vakcinisalo 222 ljudi, a revakcinisalo 120.

- U populaciji od 65 do 74 godine u Beogradu je na hiljadu stanovnika vakcinisano više od petsto ljudi, a u populaciji preko 75 godina više od 450. To je veliki uspeh i velika pobeda. To je i poruka koju šaljem u ime Beograda. Masovna vakcinacija i revakcinacija jeste jedini put da izađemo iz epidemije, kao i poštovanje predviđenih mera, a ne nove restrikcije - napisao je Vesić, naglašavajući da je premijerka Ana Brnabić uložila ogroman napor da se pronađe kompromis.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd