fbpx
Skip to main content
Beli dvor

Nastavak pomoći kovid bolnici u Kragujevcu

FOTO: Privatna arhiva
Donacija vitamina D i Cinka sa vitaminom C, u vrednosti od više od 190.000 dinara (2000 dolara) nastavak je velikodušne pomoći Kovid bolnici u Kragujevcu.

Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine i gospođa Anka Erne nastavljaju zajedno da pomažu Kovid bolnici u Kragujevcu, obezbeđujući dodatne količine vitamina potrebnih za lečenje pacijenata.

Donacija vitamina D i Cinka sa vitaminom C, u vrednosti od više od 190.000 dinara (2000 dolara) nastavak je velikodušne pomoći Kovid bolnici u Kragujevcu, kojoj je gospođa Anke Erne pomogla početkom godine, kada je za potrebe bolnice nabavljena velika količina hirurških maski, zaštitnih rukavica, lekova (C vitamin i probiotik), kao i četki i metli za održavanje higijene. Zahvaljujući Anki Erne i angažovanju Fondacije Princeze Katarine, tada je za potrebe bolnice nabavljena oprema i lekovi u iznosu preko 800.000 dinara (7000 eura).

- Moj suprug i ja smo izuzetno zahvalni donatorki, gospođi Anki Erne, koja je obezbedila neophodna sredstva bolnici u Kragujevcu. Veoma je važno, posebno u ovom trenutku, kada se lekari, medicinske sestre i medicinsko osoblje herojski bore protiv korona virusa, da imaju sve što im je neophodno za rad. Svakodnevno rizikuju svoje živote, da bi spasili živote drugih. Moramo da im pomognemo i da ih podržimo - rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd