fbpx
Skip to main content
pijaca

Nove izmene: Ovako će raditi pijace u Beogradu

Foto: Profimedia
Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije

JKP „Gradske pijace“ obaveštavaju javnost da je došlo do novih izmena u radu pijaca. Od ponedeljka 23. marta, sa radom prestaje pored pijace „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ i robna pijaca Otvoreni tržni centar „Novi Beograd“, dok je na teritoriji Republike Srbije proglašeno vandredno stanje prouzrokovano epidemijom korna virusa. Supermarket koji se nalazi u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ radiće svakog dana od 08:00 do 15:00 časova.

Sve ostale pijace koje se nalaze na otvorenom prostoru, i u sistemu su JKP „Gradskih pijaca“ u toku vandrednog stanja radiće po izmenjenom režimu, odnosno tri dana u nedelji, četvrtak, petak i subota u periodu od 08:00 do 15:00 časova, počev od ponedeljka 23. marta 2020. godine.

Parking prostori i garaže koje se nalaze u sklopu pijaca koje će nastaviti svoj rad, radiće takođe po izmenjenom režimu odnosno u skladu sa radom pijaca, tri dana u nedelji, četvrtak, petak i subota u periodu od 08:00 do 15:00 časova, počev od ponedeljka 23. marta 2020. godine.

Parking na pijaci Zemun radiće svaki dan od 06:00-16:00 časova.

Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije, radi suzbijanja širenja virusa korona.

O svim eventualnim izmenama javnost ćemo blagovremeno obavestiti.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19