Skip to main content
 • Read more Muzej Nikola Tesla Vesti

  OGROMAN BROJ POSETILACA: Postavka Muzeja Nikole Tesle oduševila Japance (FOTO)

 • Read more Novak Đoković, Boris Beker Tenis

  NEKA ZNA CEO SVET: Beker OTKRIO kakav je zaista Nole kad se ugase kamere (VIDEO)

 • Read more Račun Novčanik

  Dobio račun za telefon od 0 RSD, otišao je u poštu uredno da plati: A onda ga poštar iznenadio izjavom

 • Read more Aleksandar Vučić Info

  Vučić čestitao Dan Univerziteta VS

 • Read more Mirsad Kerić Društvo

  MIRSAD SAHRANJEN UZ SINANOVU PESMU: Potresena porodica rekla poslednje ZBOGOM muzičaru koji je poginuo sa Šabanom

 • Read more Vini Vela Vesti

  Glumac iz "Sopranovih" preminuo u 73. godini

 • Read more Mauro Ikardi Fudbal

  INTER POSLAO POSLEDNJU PONUDU: Ukoliko Ikardi odbije, PRVI PIK je Srbin (FOTO)

Parking servis

OGLAS

Foto: Srbija Danas
O javnoj prodaji otpadnih vozila prikupljanjem pismenih ponuda za otkup

Izlažu se javnoj prodaji 153 (sto pedeset tri) otpadna vozila, od kojih 151 (sto pedeset jedno) vozilo, koje je, po nalozima nadležnih državnih organa i organa lokalne samouprave, uklonjeno sa javnih površina iz saobraćajnih prekršaja i nezgoda angažovanjem JKP „Parking servis“ i smešteno na plac na Adi Ciganliji, u garažu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn bb i na plac u Brodarskoj ulici na Novom Beogradu, i 2 (dva) rashodovana vozila Preduzeća, koja su tehnički istrošena, te se kao takva izlažu prodaji kao „otpadna vozila“, među ostalim vozilima istog statusa.

U ovom skupu izlažu se prodaji i otpisani, stari i neupotrebljivi rezervni delovi za vozila Preduzeća, koji u strukturi sadrže elemente opasne po okolinu, te njihovo uklanjanje zahteva tretman saglasno odredbama Zakona o upravljanju otpadom.

Vozila se prodaju kao „otpadna“, indeksnog broja 160104* iz Kataloga otpada, prema spisku iz konkursne dokumentacije, bez prava na registraciju.

Pravo učešća u postupku javne prodaje vozila imaju pravna lica i preduzetnici, koji su registrovani za otkup, sakupljanje, transport, skladištenje i tretman ovakve vrste otpadnih dobara, saglasno odredbama Zakona o upravljanju otpadom, koja poseduju odgovarajuća rešenja i dozvole izdate na njihovo ime od strane nadležnih organa.

Zainteresovanim licima je, na navedenim smestištima, omogućen pregled ovih vozila počev od 04.02.2019. godine, do 11.02.2019. godine, radnim danima od 08 do 14 časova.

Ponuđači mogu preuzeti konkursnu dokumentaciju u Direkciji JKP „Parking servis“, u Beogradu u Ulici kneza Višeslava br. 27, u navedene radne dane od 08 do 14 časova, kao i elektronskim putem po zahtevu na sopstvenu e-mail adresu, ukoliko prethodno uplate iznos od 2.500,00 dinara, na tekući račun Preduzeća broj 150-00000000-43771-66, Direktna banka Kragujevac, u svrhu: „Otkup konkursne dokumentacije P-39/2018“. Uplatom iznosa za otkup dokumentacije ovo lice se odriče prava na povraćaj iz bilo kojih razloga.

Predmet ponude ponuđača može biti samo skup vozila po spisku iz konkursne dokumentacije. Ponude ponuđača za pojedina vozila ili grupu vozila su neispravne i Komisija ih neće razmatrati.

Za informacije o prodaji: telefon 011/301 70 70, 011/222 80 41, е-mail: info@parking-servis.co.rs

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-0 Beograd