Utorak 19. mar 2024.
Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži u Beogradu: Evo u kojim ulicama će potrošači ostati BEZ VODE

Foto: Srbija Danas
Radovi na vodovodnoj mreži u opštini Stari grad

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na beogradskoj opštini Stari grad, danas od 09:00 do 21:00 sat, bez vode će ostati potrošači u ulicama Pop Lukinoj, Fruškogorskoj, Kneza Sime Markovića, Topličinom vencu i Vuka Karadžića. 

Potrošači u delu oivičenom ulicama Knez Mihailovom, Kralja Petra, Kosančićevim vencem i Brankovom imaće umanjen pritisak, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija". 

U subotu 19. avgusta, od 08:00 do 17:00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Ivan Begovoj, Čubrinoj, Gračaničkoj i Topličinom vencu (parna strana).

cisterna sa vodom
Foto: Profimedia

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a potrošači su zamoljeni da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs . 

U saopštenju se, takođe, podseća da je, u okviru radova na uređenju pešačke zone na Obilićevom vencu, JKP BVK izvodio je radove na polaganju novog magistralnog cevovod prečnika 500 mm. Nakon prevezivanja potrošača na novu mrežu, sistem vodosnabdevanja biće bolji i stabilniji. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd