fbpx
Skip to main content
mačke

UŽAS U BEOGRADU: Bibliotekarka na terasi zakopavala mrtve mačke, iz stana izneto 1.300 vreća smeća

Foto: Profimedia
Nađeno je navodno 30 mrtvih mačaka

Žena G. K. i njena ćerka, nedavno su se odselile iz Ulice Borivoja Stevanovića na Medaku 3 i za sobom ostavile četvorosobni stan nalik smetlištu, dok je jedan beogradski investitor prihvatio da renovira ovu problematičnu nekretninu. Naime, navodno je ova žena zakopavala mrtve mačke u žardinjeru na terasi stana, a sebe i ćerku hranila otpacima iz kontejnera.

RAZBESNEO KOMŠIJU: Počeo sa radovima u stanu od ranog jutra pa dobio PORUKU NA DRVETU (FOTO)

RAZBESNEO KOMŠIJU: Počeo sa radovima u stanu od ranog jutra pa dobio PORUKU NA DRVETU (FOTO)

Grad Beograd prodaje 19 stanova: Evo i lokacija

Grad Beograd prodaje 19 stanova: Evo i lokacija

ZASVETLEĆE I AVALSKI TORANJ: Mostovi, fontana na Slaviji i Skupština Srbije SUTRA U ZELENOJ BOJI

ZASVETLEĆE I AVALSKI TORANJ: Mostovi, fontana na Slaviji i Skupština Srbije SUTRA U ZELENOJ BOJI

Na sedmom spratu ove zgrade stanari su pokazali razvaljena vrata stana iz kojeg je izbijao nepodnošljiv smrad i zapuštene prostorije prekrivene debelom paučinom i okorelom prljavštinom.

- U tom stanu je živela bibliotekarka i njena ćerka (30). Leševe mačaka je zakopavala u veliku betonsku žardinjeru na terasi stana, dok je ostatke hrane držala u kesama koje je godinama dovlačila iz kontejnera. Pojedini stanari su 12 godina zvali sve moguće službe, ali niko nije hteo da reši problem.

-  Komšinica, koja živi sprat ispod njih, konačno je uspela da nađe investitora koji je pristao da kupi ovaj stan, koji bez preterivanja izgleda kao scenografija za horor film. Njih dve su dobile garsonjeru od 36 kvadrata u Malom Mokrom Lugu! - kaže stanar ove zgrade i dodaje da je čišćenje trajalo danima, ali da renoviranje tek predstoji.

- Iz stana je izneto 1.300 vreća smeća! Nađeno je navodno 30 mrtvih mačaka, ali ih ja nisam video. Iznošenje đubreta je plaćeno oko 400.000 dinara! Čistači su užasne scene slikali telefonom, ali ja nisam imao želudac to da gledam. Cela zgrada je četiri puta dezinfikovana, zbog leševa životinja i gomile buba zatečenih unutra - kaže stanar.

- Dve godine sam podstanar u ovoj zgradi. Nekoliko puta smo prskali stan zbog bubarusa, koje su navirale iz đubreta u stanu! Nisam imao nikakav kontakt s tom ženom. Ponekad sam je sretao na hodniku - kaže mladić, dok jedna komšinica tvrdi da bibliotekarka potiče iz ugledne porodice.

Stan pun smeća

- Čula sam da su joj roditelji i muž bili slikari. Ne znam šta joj se dogodilo, ali je iznenada psihički prsla i počela je da dovlači smeće iz kontejnera - kratko nam je rekla starija žena, navodeći da je dobro što je problem konačno rešen.

U prodavnici koja se nalazi u prizemlju zgrade novinari su saznali da je za rešavanje problema najzaslužnija žena koja je našla kupca za stan.

- Bibliotekarka i njena ćerka nisu imale čak ni lične karte. Sve je to završila njihova prva komšinica, koja je stupila u kontakt sa investitorom. Sada su končano dobile i staratelja - rekao je trgovac, koji je insistirao na anonimnosti.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd