fbpx
Skip to main content
CarGo

Vučić (CarGo) i iguman Hilandara obišli gradilište Kampa prijateljstva

Foto: CarGo
Iguman Hilandara: Hvala CarGo za donaciju od 1.6 miliona

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo i iguman Hilandara Metodije posetili su lokalitet u Sijarinskoj banji gde niče "Kamp prijateljstva" sa smeštajnim kapacitetima za 200 dece iz ugroženih područja.

Vučić je istakao da je za ovaj kamp CarGo izdvojio 1.6 miliona dinara, a da je prilikom susreta sa predsednikom opštine Medveđa dr Nebojšom Arsićem dogovoren i nastavak radova na izgradnji Kampa u Sijarinskoj banji.

CarGo
Foto: CarGo

-CarGo je ponovo tu da pomogne manastiru Hilandar u realizaciji tradicionalog humanitarnog Kampa prijateljstva. Srce mi je puno što će se nakon naše donacije nastaviti radovi i zaokruživanje celog kompleksa. Najsrećniji sam što u ime udruženja i svih naših članova mogu da doprinesem da deca iz ugroženih područja dobiju oazu mira i neko bolje lepše i srećnije detinjstvo- rekao je Vučić.

Arhimandrit Metodije zahvalio se udruženju CarGo i kompaniji CarGo Technologies na generalnom pokroviteljstvu ovog značajnog projekta.  

CarGo
Foto: CarGo

Poverenik manastira Hilandar za Srbiju Miloš Stojković je rekao da samo uz dobre ljude manastir Hilandar može da nastavi svoju humanu misiju, a da su u udruženju CarGo upravo takvi ljudi.

Kamp prijateljstva predstavljaće mesto gde će se deca okupljati, učiti i širiti humanost, a činiće ga četiri zgrade u centru Sijarinske banje.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd