fbpx
Skip to main content
Meridian

Kompanija Meridian u humanitarnoj misiji širom zemlje - Donacija stigla u Negotinsku bolnicu

Foto: Promo
Zaposleni u Meridianu uručili medicinsku opremu, materijale za rad i zaštitne maske.

Meseci za nama bili su povod da kompanija Meridianbet, osim što je regionalni lider u proizvodnji i distribuciji igara na sreću, demonstrira i ozbiljne kapacitete u pogledu društvene odgovornosti, budući da već nedeljama traje velika akcija pomoći i jačanja kapaciteta zdravstvenih ustanova širom Srbije u borbi protiv koronavirusa. 

Nakon što je do sada izdvojila više od 30 miliona dinara u vidu posredne i neposredne materijalno – tehničke pomoći, kompanija i njeni zaposleni ove sedmice posetili su i improvizovanu kovid bolnicu u okviru Zdravstvenog centra Negotin, koja već nedeljama funkcioniše kao regionalni prihvatni punkt za pacijente sa različitim stepenom ozbiljnosti zaraze. 

U znak solidarnosti i iskrene zahvalnosti, zaposleni u Meridianu osoblju su uručili veliki broj paketa sa osnovnim medicinsko – sanitarnim materijalom, opremu za nesmetano funkcionisanje bolnice, kao i veliki broj zaštitnih maski. 

Meridian
Meridian
Foto: Promo

Negotin je jedan od preko 60 gradova i opština koju su obišli volonteri Meridiana od početka krize, kako bi ugroženom stanovništvu, ali i medicinarima koji već mesecima vode bespoštednu borbu sa pandemijom, maksimalno olakšali težak period u kome se čitava država i društvo nalaze. 

Važno je napomenuti da je ova kompanija do sada pomogla javne kuhinje, najugroženije pojedince širom Srbije, organizacije Crvenog krsta, kovid ambulante, klinike i bolnice. Vest na koju ova kompanija može biti posebno ponosna jeste činjenica da je jedan od pojedinačno najvećih korporativnih donatora za hitno lečenje u inostranstvu male Sofije Markuljević, čija je porodica pre nekoliko dana sa celom nacijom podelila ohrabrujuću vest da su sredstva prikupljena u celosti. 

Meridian kladionica – uz svoj narod uvek i svuda gde je najteže!

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
14 Beograd