fbpx
Skip to main content
Plaža na Kritu

"ALBANIJA NAS VIŠE NEĆE VIDETI" Srpska porodica izbačena iz kafića u Sarandi, komentari na mrežama se samo nižu (FOTO)

Foto: Profimedia
Porodica iz Srbije doživela je pravu neprijatnost u jednom restoranu u albanskom letovalištu Saranda.

Bračni par sa dvoje dece podelio je na društvenim mrežama neprijatno iskustvo sa letovanja u Albaniji gde su otišli privučeni pozitivnim komentarima o gostoprimstvu i niskim cenama. Problem je navodno nastao jer nisu naručili dovoljno hrane i piće u kafiću na lokalnoj plaži pa ih je osoblje zamolilo da napuste lokal.

- Na plaži Shpella e Pellumbave postoji jedan jedini restoran sa trskom i plastičnim stolicama. Idealan da se skloniš malo od vrućine i popiješ piće. Nikakav fensi momenat ne postoji u njemu. Mi, dvoje odraslih i dvoje male dece od tri i četiri godine, naručili smo svi piće i jedan pomfrit za decu. Rekli su nam da to nije dovoljno naručene hrane da bismo mogli da ostanemo tu da sedimo. Dakle... Takvu sramotu za jedno turističko mesto nisam doživela za svojih 40 godina - navela je Snežana na društvenim mrežama.

Samo u Travelland-u promo cene grčkih hotela 4*

Samo u Travelland-u promo cene grčkih hotela 4*

VIKEND JE PRED NAMA, A SA NJIM I PAKLENE GUŽVE NA GRANICAMA: Naoružajte se strpljenjem ako putujete, evo gde se najduže čeka

VIKEND JE PRED NAMA, A SA NJIM I PAKLENE GUŽVE NA GRANICAMA: Naoružajte se strpljenjem ako putujete, evo gde se najduže čeka

TOPLOTNI TALAS ZADAJE NOVI UDARAC! Rhmz izdao novo UPOZORENJE: Pakleni vikend pred nama, temperatura i do 42 stepena

TOPLOTNI TALAS ZADAJE NOVI UDARAC! Rhmz izdao novo UPOZORENJE: Pakleni vikend pred nama, temperatura i do 42 stepena

Albanija ih prema njenim rečima više neće videti.

- Više nas naravno videti neće. Vraćamo se dan ranije i to izgrebanih kola. Što sam takođe istolerisala... Ajde to smo negde i očekivali, ali smo se nadali da se ipak neće desiti. Ali sve ima svoje granice. naravno. Bar što se tiče moje porodice - dodala je Snežana.

Komentari na društvenim mreža sa samo nižu.

- Ne razumem zašto takvi restorani ne napišu to pravilo na nekoj tabli. Pa ko voli neka izvoli - pita se jedna korisnica dok druga dodaje da restorani takvu politiku vode u turističkim destinacijama širom sveta.

Facebook
Foto: Facebook printscreen

- Albanci umislili da su turistički raj pa krenuli da se sile! Do juče su bili pustinja, a sada napravili dvadesetak hotela na primorju i misle da su sila - nadovezao se jedan korisnik.

Drugi navode da iz Albanije nose samo pozitivne utiske.

- Mi smo ovde sa malim detetom i verujte mi uživamo. Ljudi ovde uglavnom ne znaju engleski, ali to ih ne sprečava da popričaju sa vama. Uvek mogu da se dogode i loše stvari kao i svuda. Jedino što mi se ovde ne sviđa, a to moram da napišem, jesu njihovi vozači koji ne poštuju pešake u i jure kao ludi - kaže jedan korisnik.

- Mi smo se pre 10 dana vratili iz Ksamila i utisci su što se tiče gostoprimstva neopisivi! U jednom objektu smo svako veče jeli kolače i sladolede i posle četiri večeri do polaska smo svaki put posle naše porudžbine bili čašćeni sa maltene još toliko. Svako veče šest večeri za redom! E pa oni su na nas potrošili maltene koliko i mi kod njih - napisala je jedna korisnica.

- Ma svuda u svetu u pojedinim restoranima postoji koliko treba naručiti da bi bio u restoranu, a što se tiče grebanja to doživiš i kući. U Draču nisam imao nijedan problem. Vlasnici vile su vrlo ljubazni. U gradu u marketima se svi trude da nam pomognu i ispoštuju i maksimalno su ljubazni i gostoprimljivi - nadovezao je jedan korisnik.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd