Skip to main content
Hašim Hučuk Hoki

Bosanski pevač se skinuo GO i izazvao SKANDAL! Imao DESET ŽENA, uhapšen zbog BIGAMIJE, a u rodnom gradu sa džamije pozivao na...

Foto: Profimedia/Ilustracija/Youtube/Printscreen/JD Production
U životu je imao tri velike ljubavi

Hašim Kučuk Hoki rođen je 1946. godine u Fojnici, u veoma siromašnoj porodici. U detinjstvu je bio čobanin, a sa petnaest godina prvi put se oženio pastiricom u koju se zaljubio.

Godine 1967. otišao je u vojsku, gde je naučio da čita i piše. U rodnom gradu je zbog čistog i snažnog glasa punih četrnaest godina bio mujezin - s minareta je pozivao vernike na molitvu.

SRPSKA ZABLUDA O FRANCUSKOM PRIJATELJSTVU: Ovo je ISTINA o Velikom ratu

Pažnju je privlačio i izgledom nekarakterističnim za tadašnje pevače narodne muzike - sa „bitlsovskim“ imidžom, dugačkom kosom i tamnim naočarima izgledao je „rokerskije“ od mnogih tadašnjih pripadnika te scene.

Godine 1972. našao se u centru nesvakidašnjeg skandala - go do pojasa slikao se za poster tada tiražnog lista “Sanja”, što je šokiralo konzervativnu javnost. Treba imati na umu da su u to vreme pevači na festivalima, i zabavnim i narodnim, nastupali u odelima, neretko s leptir-mašnom. Hoki je među narodnjacima prvi postao seks-simbol.

U životu je imao tri velike ljubavi – žene (iza sebe ima 10 brakova), decu (ima 11 dece, šest sinova i pet kćerki) i Josipa Broza Tita (dva sina mu se zovu Alija-Tito i Dario-Tito).

Josip Broz Tito
Josip Broz Tito
Foto: Profimedia

Početkom osamdesetih povukao se sa muzičke estrade, a zatim je otišao da živi u Ameriku. Tamo je, međutim, 1991, bio osuđen na zatvorsku kaznu jer je u isto vreme bio u zakonskoj vezi sa dve žene, a uz to izgubio je svu svoju imovinu koju je stekao u Americi. Iako osuđen nije služio zatvorsku kaznu jer je bio deportovan u Jugoslaviju. Nakon toga mu je neko vreme bio zabranjem dolazak u SAD.

Vojničko groblje na Zejtinliku: Sveta srpska zemlja i danas privlači ogroman broj posetilaca

Po povratku iz Amerike živeo je u iznajmljenom stanu u Novom Sadu sa suprugom Miljanom, sinom Darijom Titom i ćerkom Unom.

Nameravao je da se vrati na estradu, ali je smrt prekinula njegove planove. Poginuo je 26. novembra 2002. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Subotica, kod Kovilja. Sahranjen je na lokalnom groblju u banatskom selu Sakule, gde je u iznajmljenom stanu živeo sa svojom desetom suprugom i njihovo dvoje od jedanaestoro dece.

Kako je patrijarh Pavle pomogao Đokoviću i šta se desilo kada se sreo sa Miloševićem: Priča koja je ušla u LEGENDU!

Bio je poznat kao čovek koji nikada nije krio svoju strast prema ženama. Govorio je da nije bio zavodnik, već da je jednostavno voleo i poštovao žene. “Bio sam prema njima pravi džentlmen, a može se reći da su i one mene volele. Dopadao im se moj imidž, kavaljerstvo, ali i lepe pesme. Drago mi je što danas mogu da kažem da nikad nijednu ženu nisam povredio. Bio sam prema svima dobronameran.”

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd