fbpx
Skip to main content
Dunav osiguranje

Budimo odgovorni! Na put uz osiguranje za Covid 19

Foto: Promo
Mnogi od nas već duže vreme planiraju svoj godišnji odmor na nekoj od egzotičnih plaža, ali stvari nisu uvek onakve kakve planiramo.

Vanredna situacija sa epidemijom Covida 19, svidelo se to nekome ili ne, postaje naša svakodnevnica. Neke zemlje, kao što je na primer Grčka, zbog trenutne situacije zatvorile su granice za srpske državljane. Verujemo da će ova pošast koja nas je sve zadesila vrlo brzo iščeznuti, kao i da ćemo moći slobodno da putujemo na sve željene destinacije. Do tada, neko od naših sledećih putovanja možemo planirati u Srbiji, ili se, na primer, fokusirati na  prelepe plaže Turske.

Ukoliko letovanje planirate u Turskoj ili na nekoj drugoj evropskoj destinaciji,  prikladnoj po vašem izboru, Kompanija „Dunav osiguranje“ vam, kao odgovoran i savestan prijatelj, uz vaše putno zdravstveno osiguranje nudi i dodatno osiguranje za Covid 19.

Šta obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?

•    troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije Covidom 19;
•    troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;
•    troškove bolničkog lečenja u skladu sa Uslovima;
•    troškove repatrijacije do 5.000 evra u skladu sa Uslovima.

Šta ne obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?
•    preventivno testiranje na Covid 19;
•    troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Dodatno osiguranje za Covid 19 može se ugovoriti uz uslov da se putovanje završava zaključno sa 30.9.2020.

Sigurni smo da su sada mnogi od vas pomislili da nije „fer“ što ne možete da otputujete na svoje željene destinacije. Svi smo zaslužili dugo planirani i očekivani odmor, ali neke stvari ipak ne možemo da predupredimo. Planirati je uvek dobar iskorak za vašu budućnost. Planirati znači snevati, razmišljati o lepšoj budućnosti, raditi na sebi. Ali, naši putevi, ne moraju uvek nužno biti deo našeg plana. Bitno je da su to naši putevi, i da se sa njih vratimo sa novim iskustvima, što lepšim uspomenama i, ono što je najbitnije, da se vratimo živi i zdravi.

Budimo odgovorni, kako za sebe, tako i za sve nas! Ovog leta, spakujte „odgovorno“ svoj kofer! Neka se u njemu nadje nađe i odeljak za osiguranje za Covid 19. To je naša i vaša odgovornost za bezbrižno letovanje i siguran povratak u svoju zemlju.

Korona nas jeste iznenadila, ali ne i pobedila!

Prijatelj ostaje prijatelj!

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd