fbpx
Skip to main content
Mika Aleksić

DEVOJKE SPREMNE DA SVEDOČE: Osim Ive i Milene sa Mikom će se suočiti i jedna maloletnica!

Foto: YoutubePrintscreen/Studio B/Prva TV
Milena i Iva mogu da podnesu suočavanje sa Aleksićem, iskaz će dati i maloletnica koja je zlostavljana

Poslednja žrtva Miroslava Mike Aleksića, maloletna devojka iz njegove škole glume, optužuje ga da ju je seksualno zlostavljao pre samo dva meseca. Druga je, kako tvrdi, bila žrtva pre godinu dana.

"ZA NAS IZ CRVENE ZONE NEMA DILEME OKO VAKCINA" Dr Stevanović otkrio koje cepivo treba primiti

"ZA NAS IZ CRVENE ZONE NEMA DILEME OKO VAKCINA" Dr Stevanović otkrio koje cepivo treba primiti

JANKOVIĆ: Osuđivati žrtve nasilja je kulminacija agresivnih stereotipa u našem društvu

JANKOVIĆ: Osuđivati žrtve nasilja je kulminacija agresivnih stereotipa u našem društvu

Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Samo ga je Milena Radulović optužila da ju je više puta silovao, i to pre šest godina.

Ovako je Jugoslav Tintor, advokat glumica Milene Radulović, Ive Ilinčić i još dve devojke koje terete vlasnika škole glume "Stvar srca" za silovanja i nedozvoljene polne radnje, u ponedeljak prokomentarisao navode da je prošao dug vremenski period od krivičnih dela.

- Najvažnije je da one nisu stigmatizovane, već prepoznate kao hrabre devojke - rekao je Tintor. - Iskaze su davale i po pet sati i pričale o strahotama koje su prolazile. Raspravljalo se u detalje i sada se to slaže u jedan dokazni mozaik. Ti dokazi će se proveravati, saslušavaće se svedoci, a biće angažovani i veštaci.

Neke će se devojke suočiti sa Aleksićem

Tintor kaže da bi da može objavio sva tri do sada data iskaza i da bi tada svima sve bilo jasno:

- Neke devojke će se suočiti sa Aleksićem. Iva i Milena sigurno hoće, one to mogu i spremne su da ga pogledaju u oči. Treća devojka je mlađa i ona nije spremna da podnese taj teret i pritisak. U nastavku istrage je najvažnije da se svaki dokaz pažljivo sagleda i razjasni, da se ne dovede u sumnju njihova istinitost, jer će od toga zavisiti odluka. Nije važno da se brzo završi, već da se kvalitetno uradi.

Tintor kaže da iz dosadašnjih iskaza žrtava nije stekao utisak da je Aleksićeva supruga Biljana bila saučesnik, već da te devojke nju vide u pozitivnom svetlu.

Saslušanje još dve žrtve zakazano za četvrtak

Inače, saslušanje još dve žrtve u Višem tužilaštvu zakazano je za četvrtak. Tada će izjave davati maloletna devojka i još jedna koja ne želi da joj se otkriva identitet. Kada će biti saslušana šesta devojka u tužilaštvu, navode da zasad nemaju informacije. Oni takođe kažu da nemaju informaciju da je šesta devojaka, koja tek treba da bude saslušana, odustala od toga da bude oštećena, već želi da bude samo svedok u ovom slučaju.

Pojedini roditelji su i večeras doveli decu u školu glume "Stvar srca" u Knez Mihailovoj ulici, ali je "čas" trajao samo desetak minuta. Ni večeras niko od njih nije želeo da razgovara sa novinarima, samo bez reči ulazili i izlazi iz zgrade.

PORUKE NA "INSTAGRAMU"

Glumica Iva Ilinčić oglasila se u ponedeljak na "Instagramu". Ona je podelila citat: - Stojim na žrtvama miliona žena pre mene, razmišljajući šta mogu da uradim da ova planina bude viša. Da žene posle mene vide dalje.

Na ovoj društvenoj mreži poruku je ostavila i Milenina majka Aleksandra Radulović:

- Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd