fbpx
Skip to main content
Pop, devojka

DRAMA U MRČAJEVCIMA! Devojka (19) odbegla sa 31 godinu starijim NEKADAŠNJIM SVEŠTENIKOM?!

Foto: Profimedia/ilustracija
Roditelji u strahu jer ne znaju gde im se kćerka nalazi

Mrčajevčanka Jasmina Stefanović (19) nestala je prošle nedelje. Roditelji sumnjaju da je pobegla sa nekadašnjim sveštenikom (50) koji je službu izgubio zbog bludnog života.

- Javljala nam se porukama, ali glas joj nismo čuli. Šokirani smo - priča kroz suze Jasminin otac.

Njena majka je iste večeri kada Jasmina nije došla kući policiji prijavila nestanak ćerke. Stefanovići imaju još tri ćerke i u strahu su za život najstarije jer ne znaju gde se nalazi.

Hapšen zbog oružja

Nekadašnji sveštenik je u varošici poznat po čudnovatom ponašanju, ali mi smo ga kao takvog prihvatili. Ženio se dva puta, ali su ga žene zbog neverstva napuštale. Zbog razvratnog života izgubio je i službu u crkvi. Bavio se i raznim sumnjivim poslovima, hapšen je kada su mu u kući pronašli oruđje. To je čovek koji je spreman na sve, strahujemo da je ne proda kao belo roblje! Jasmina je vrhunski šminker. Možda je oboma šminkom promenila izgled, pa se na taj način kriju - priča očajni otac.

Jasmina je u oktobru trebalo da pođe na fakultet, upisala je arhitekturu. U porodici kažu da je upravo nekadašnji pop, sa kojim je navodno odbegla, zaslužan što je prekinula vezu sa momkom. Poslednji put je viđena drugog septembra, kada je sa nekadašnjim sveštenikom izašla iz svoje kuće u Mrčajevcima kako bi navodno otišli da izrade fotografije. Ponela je laptop sa slikama i novac. Sa roditeljima je te večeri trebalo da ide na veselje u Tavnik, ali kada ju je otac pozvao da izađe iz kuće sveštenika, ona mu se nije javila na telefon.

Pop
Foto: Profimedia/ilustracija

Jasminin otac je potom pozvao popa i on mu je tada rekao "da jasmina iz njegove kuće neće otići po cenu života!" Od tada je roditelji nisu čuli. Kažu da se sestrama javljala porukama, ali sumnjaju da ih je ona napisala.

Voleo tuđe žene

U Grivcu, selu kod Knića, gde je pop nekada službovao, kažu da je službu uzgubio zbog švaleracije.

Najbogatiji klinac u Srbiji jurio 300 na sat! Odneli mu "lambordžinija" u Beogradu, a sada se vratio još BEŠNJI sa M6

- Sveštenik je voleo tuđe žene. To je znala i popadija, ali je reagovala tek kada je videla popa kako se u porti crkve ljubi sa devojkom. Pre toga je zbog švaleracije sa jednom maloletnicom od seljaka dobio batine, pa pošto je bilo pretnji, popu su pretresli kuću i u dečjem krevecu policija je našla automatsko oružje - priča M. T., meštanin Grivca.

Obezbedio kuću video-nadzorom

Sveštenikova kuća se nalazi u Mrčajevcima preko puta OŠ "Tatomir Anđelić". Nedavno je svoj dom obezbedio video-nadzorom. Pošto je porodica odbegle devojke sa njim ranije bila u dobrim odnosima, on im je poslao snimke sigurnosnih kamera, želeći da se pohvali.

 

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd