fbpx
Skip to main content
Dušan Todorović

BOLESNO! Uznemirujuća objava se ŠIRI INTERNETOM na račun MALOG DUKIJA! Ovo samo MONSTRUM MOŽE DA URADI! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva
Dno dna!

Smrt četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca potresla je celu naciju. Srbija se, što se nije odavno dogodilo, ujedinila u prikupljanju novca za odlazak u Barselonu kako bi se mali Duki izborio sa karcinomom. Međutim, najopakija boljka današnjice je hrabrog dečaka, nažalost, savladala.

MALI ANĐEO DOBIO KRILA: Posle teške borbe preminuo Duki za kog se molila cela Srbija

Iako ničija smrt nije za podsmevanje, na društvenim mrežama se pojavila krajnje uznemirujuća i skandalozna objava na račun smrti mališana koju je mogao da smisli samo jedan izopačen um. 

"Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove? - Jer udara glavom o sanduk!" - glasi veoma bolestan i sramotan status na Fejsbuku koji je navukao veliki bes i ljutnju javnosti, a ljudi, zgroženi ovom objavom, ni najmanje u komentarima nisu štedeli čoveka koji je status i napisao.

Bolesni vic
Bolesni vic

"Ti si bolestan u mozak!"

"Udarao ti u sanduk glavom majmune jedan i cela tvoja porodica, kako te nije sramota! Treba prijaviti policiji! Bolesniku bolesni! Treba te ubiti!"

SMRT MALOG DUŠANA RASPLAKALA SLOBU: Dugo se borio da sakupe novac, a sada su se ZAJEDNO oprostili na OVAJ NAČIN!

"Ne zaslužujes nista, gorećeš u paklu....."

"Kako te nije sramota da se tako igraš sa nečijom smrću, dabogda te snašlo duplo gore i tvoje najmilije!"

"Mnogo smešno, dabogda te prebili do smrti!"

Ovako glase samo neki od komentara i oni su, pritom, najblaži.

Za sada nije poznato koja osoba stoji iza ovog profila i koja je napisala ovu monstruoznu stvar, jedino što se zna jeste da se potpisuje kao Armagedon Motokultivator Wajtt.

Ovakve i slične objave, koliko god društvene mreže bile beskrajni izvor slobode govora, treba najstrože zakonski sankcionisati, jer ovakve izjave ne mogu se okarakterisati kao sloboda govora već kao govor mržnje! Osobe koje pričaju ovakve viceve koji su u najmanju ruku odvratni i neukusni, treba javno izvrgnuti ruglu i postaviti im samo jedno pitanje: KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!

Pretužan snimak preminulog anđela kako peva: Kad čujete Dukija nećete moći da zadržite suze (VIDEO)

Samo dan ranije, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, učesnik rijalitija "Zadruga" Bojan Gaćeša se, na zaprepašćenje mnogih, našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja, na šta su svi odmah burno odreagovali.

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda! - ispričao je Gaćeša i istog trentutka ga je "ratstrgla" Srbija i za veoma kratko vreme postao najomraženija osoba u našoj zemlji. Nekolko momenata kasnije, Gaćeša je diskvalifikovan, a ubrzo zatim je zbog toga plakao, jecao i ridao na vratima.

Podsećanja radi, mali Duki preminuo je u Barseloni 29. septembra tekuće godine od posledica tumora - neoblastoma.

Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu.

Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine.

Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici "Sent Jude" u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije, posle čega je otišao u Barselonu, ali je u bolnici nažalost preminuo.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd