Skip to main content
Garaža Zeleni venac

JKP Parking servis otkazao ugovor firmi Dragana Đilasa: Naređeno hitno napuštanje objekta!

Foto: Srbija Danas
Firmi Dragan Đilasa otkazan je ugovor za korišćenje parking mesta

JKP "Parking servis" saopštio je da je otkazan ugovor firmi Dragana Đilasa "Multikom" o korišćenju jednog parking mesta, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i koristili nezakonito još tri parking mesta.

Kako je 13 beogradskih naselja dobilo ime: Imaju interesantne priče o svom nastanku

JKP "Parking servis" Beograd otkazao je odmah danas, 06.12.2018. godine, Ugovor o zakupu parking mesta u garaži sa rezervisanim parking mestima "Požarevačka" firmi "Multikom".

 Istragom koju je sprovelo JKP "Parking servis" utvrđeno je da je firma Dragana Đilasa "Multikom", bespravno koristila tri parking mesta protivno odredbama Ugovora o zakupu.

Garaža Zeleni venac
Foto: Srbija Danas

Prema ugovoru, koji je ova firma potpisala sa JKP "Parking servis" pre deset godina, plaćan je parking za jedno putničko vozilo. Kompanija "Multikom" je bez dozvole "Parking servisa" pregradila deo javne garaže zatvorivši protivpožarni put i parkirala je čak četiri vozila.

Utvrđeno je da je Dragan Đilas oteti deo javne garaže koristio i za smeštaj drugih stvari (guma, ormana itd.).

Zbog nepoštovanja odredaba Ugovora o zakupu, Ugovor je jednostrano otkazan firmi "Multikom", bez ostavljanja otkaznog roka. Firma "Multikom" mora odmah da napusti objekat, isprazni ga od svih stvari i vozila, a JKP "Parking servis" će podneti tužbu za neovlašćeno korišćenje kao i za naknadu štete.

Svako dalje zadržavanje vozila i stvari na tom mestu smatraće se bespravnim i povlačiće pokretanje daljih mera i postupaka.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd