Skip to main content
City Expert

NOVO na tržištu nekretnina - Beskontaktno gledanje stana

Foto: Promo
Nova opcija za vlasnike: Pokažite stan preko telefona!

Prodaja stana ili traženje sigurnih zakupaca nikada nisu bili lak posao, a posebno ne sad, u vreme globalne pandemije kojoj se ne vidi kraj. Kako prodati stan a ograničiti fizičke kontakte? Kako efikasno naći zakupce a ne izložiti svoje zdravlje nepotrebnim rizicima? 

Kao i obično – prvi na tržištu imaju rešenje!

City Expert, prva online agencija za promet nekretnina i jedinstveni servis u službi korisnika vam već nudi uslugu koja je prošla ‘biznis-korona test’ sa najboljim ocenama. 

Njihovo poslovanje se najvećim delom dešava online i preko telefona, čime su fizičke kontakte smanjili na minimum, a ujedno i skratili vreme potrebno da se postigne dogovor. Više od 800 uspešno zaključenih kupoprodajnih ugovora i preko 8000 izdatih nekretnina DO SAD svedoče o tome. Kako su to uspeli? Ponudili su najobuhvatniju uslugu koja ide u korak sa vremenom – i stalno je unapređuju. 

Gledanje stana bez fizičkog kontakta

Pored najsavremenije tehnologije koju koriste da bi predstavili i oglasili vašu nekretninu uz najnižu proviziju na tržištu, omogućili su i direktnu komunikaciju između vas i potencijalnog (za)kupca. Fizički kontakt je već sveden na minimum, ali sad idu korak dalje i pružaju vam priliku da pokažete stan BEZ FIZIČKOG KONTAKTA.

Nova opcija/funkcionalnost na City Expert sajtu je ‘Beskontaktno gledanje stana’. 

Vi, kao vlasnik nekretnine za izdavanje ili prodaju, možete da BESPLATNO iskoristite opciju video poziva kako biste se upoznali sa zainteresovanim (za)kupcima, ‘prošetali’ ih po stanu i odgovorili na sva pitanja koja imaju, preko telefona. 

Kako beskontaktno gledanje stana funcioniše?

1. Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp, Viber, FaceTime, Zoom…). 

2. Zainteresovani (za)kupac predlaže datum i vreme za video poziv preko forme na sajtu.

3. Vi dobijate SMS poruku na koju odgovarate. 

4. Ako prihvatite termin ‘video posete stanu’, i vi i (za)kupac dobijate SMS poruku kao potvrdu.

5. Dogovorite se oko aplikacije i beskontaktno upoznavanje može da počne. 

Zahvaljujući opciji ‘Beskontakno gledanje stana’ i vi i potencijalni (za)kupci možete sa bezbedne distance da se upoznate i vidite da li ima prostora za postizanje dogovora. Sigurno je da će ova nova opcija dovesti do manjeg broja fizičkih gledanja stana, što će vam uštedeti vreme i sačuvati zdravlje. 

Želimo vam srećnu prodaju/izdavanje nekretnine uz novu opciju!

City Expert
City Expert
Foto: Promo

NOVA OPCIJA ZA (ZA)KUPCE: POGLEDAJTE STAN PREKO TELEFONA!

Ako tražite stan za kupovinu ili najam u Beogradu ili Novom Sadu, možda vam se čini da ste pred većim izazovom nego ranije, pre svega zbog opšteg straha od širenja virusa. Da li je uopšte moguće bezbedno naći stan u doba korone?

Tačan odgovor je DA.

Svi kupci i zakupci znaju da je City Expert poznat po najboljoj multimedijalnoj prezentaciji nekretnina i po činjenici da je za kupce i zakupce njihova usluga BEZ PROVIZIJE. Mnogima odgovara i direktna komunikacija sa vlasnikom, bez posrednika, koja štedi vreme obema stranama. Fizički kontakt sveden na minimum, ali sad idu korak dalje i pružaju vam priliku da posetite stan BEZ FIZIČKOG KONTAKTA.

Pre zakazivanja gledanja, zakažite beskontaktno gledanje 

Nova funkcionalnost na City Expert sajtu je opcija “Video posete stanu’. Kao (za)kupac, imate jedinstvenu priliku da BESPLATNO zakažete termin za video poziv sa vlasnikom stana, kako biste iz prve ruke saznali sve o stanu i upoznali vlasnika, preko telefona.

Kako beskontakno gledanje stana funcioniše?

1. Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp,  Viber, FaceTime, Zoom…). 

2. Vi predlažete datum i vreme za video poziv preko forme na sajtu.

3. Ako vlasnik pristane, dobijate SMS poruku kao potvrdu.

4. Dogovorite se vlasnikom koju ćete aplikaciju koristiti i beskontaktno upoznavanje može da počne. 

Zahvaljujući opciji ‘Beskontaktno gledanje stana’ i vi i vlasnik možete  da se upoznate sa bezbedne distance i saznate sve što vas interesuje u vezi stana. Sigurno je da će nova opcija da vam sačuva zdravlje i uštedi vreme koje biste potrošili na obilazak stanova koji vam iz nekog razloga ne odgovaraju. Iskoristite je!

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
25 Beograd