fbpx
Skip to main content
Dejan

OTKRIVENI DETALJI DEJANOVOG NESTANKA: Ostavio auto, ispustio vodu iz bojlera, a onda mu se gubi svaki trag

Foto: Privatna arhiva
O svemu je obaveštena i policija

Dejan Mihajlović (50), iz sela Vojnegovac kraj Pirota je, pre nego što je izašao iz kuće, obavestio oca gde je ostavio ključeve od kola, pospremio je kuću, izašao i više se nije vratio, porodica ga traži već osmi dan. O Dejanovom nestanku obaveštena je i policija.

ŠTA NAM DONOSE NOVINE U ZDRAVSTVU? Velike promene za trudnice, bolovanje, kao i retke bolesti

ŠTA NAM DONOSE NOVINE U ZDRAVSTVU? Velike promene za trudnice, bolovanje, kao i retke bolesti

UŽASNO SVEDOČENJE PROFESORA KOČOVIĆA: Čak 42 osobe koje je poznavao su umrle od korone! Dao je i važan savet

UŽASNO SVEDOČENJE PROFESORA KOČOVIĆA: Čak 42 osobe koje je poznavao su umrle od korone! Dao je i važan savet

NESTAO PRE OSAM DANA: Dejan Mihajlović izašao iz kuće i više se nije vratio, porodica moli za pomoć

NESTAO PRE OSAM DANA: Dejan Mihajlović izašao iz kuće i više se nije vratio, porodica moli za pomoć

Iz kuće je izašao u nedelju popodne, 7. februara, oko 17 sati. Pet dana se nije pojavljivao na poslu, a prema rečima njegovog brata, ocu je rekao da ide na "neku obuku za posao u Niš". Kako kaže, čuo se sa Dejanovom koleginicom koja mu je rekla da nije trebalo da ide na ikakvu obuku i da nije dolazio na posao.

- Plan je da ga sutra tražimo u široj i bližoj okolini, pa ćemo da vidimo… Policija kaže da nije prelazio granične prelaze. Čuli smo se u subotu uveče, normalan razgovor, kao i svakog puta, obavezno bismo se čuli svaka dva, tri dana. Ništa mi nije ukazivalo da će ovako nešto da se desi, nikakve suicide misli - kaže Dejanov brat koji živi u Vranju.

- Posle ga nisam zvao, imao sam neki posao, a on je rekao da je umoran, rekoh da ga pustim malo da odmori. Sad je nedostupan - dodaje Dejanov brat.

Dejan, kaže njegov brat, nije imao problema, živeo je sam, sa ocem. Na novom poslu je počeo da radi pre dvadesetak dana, a bratu je rekao da mu posao težak, da nije siguran da li će se uklopiti i da će da radi još jednu nedelju, pa će da vidi.

- Auto je ostavio, a svugde je išao autom. Kuću je sredio, ispustio vodu iz bojlera, iz kupatila… Sve to što je uradio pre nego što je otišao ukazuje na to da ne planira da se vraća, bar na neki period. Da l’ je negde pobegao, on nije dete, 50 godina ima, nikad nije negde otišao da se makar meni ne javi porukom - priča Dejanov brat i napominje da otac nije video šta je Dejan nosio od odeće.

Ocu je ostavio i dokumentaciju od auta, do kad je registrovan, zalepio na neka vrata, kao i kad otac treba da ide da produži socijalno osiguranje, kome da se obrati tačno, u martu.

- On niti je bio alkoholičar, niti kockar, nije imao ni bankarske dugove, nije imao problem sa ljudima, nikom se nije zamerio. Ne znam koji razlog može da bude - objašnjava Dejanov brat.

On napominje da će se u potragu za Dejanom uključiti i radio amateri. Da saznamo bilo šta, kaže brat.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd