fbpx
Skip to main content
Požarevac

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković obišao sportske objekte u Požarevcu (FOTO)

Foto: Grad Požarevac
Tom prilikom Maljković je pohvalio ulaganje grada Požarevca u razvoj i promovisanje sporta.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posetio je Požarevac, gde je obišao Sportski centar koji se rekonstruiše, stadion malih sportova koji je dobio novu tartan podlogu od Naftne industrije Srbije i novo izgrađenu balon halu.

Gospodin Maljković je ovom prilikom čestitao Gradu Požarevcu na zasluženom priznanju koje je dobio za najbolji sportski savez u Srbiji i istakao je da je zadovoljan onim što je video u Požarevcu, a to je da lokalna samouprava posvećuje posebnu pažnju razvoju sporta. On je izneo i jednu lošu činjenicu, a to je da se svega oko 5 posto stanovništva bavi sportom, ali da upravo ovakvi objekti, kao što su ovi u Požarevcu, pokazuju da ima nade da se sve više ljudi i omladine bavi sportom.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da su svi imali priliku da vide novu tartan podlogu koja je donacija NIS-a, halu u kojoj se bliži kraju kapitalna rekonstrukcija, nakon njene izgradnje pre više od tri decenije i balon halu koja je izgrađena zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom, koju je finansirala Evropska unija.

On se ovom prilikom zahvalio gospodinu Maljkoviću na poseti i čestitao je Sportskom savezu grada Požarevca na dobijenoj nagradi "Majski cvet" i najavio je da će ova vlast nastaviti da ulaže u sport.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd