Skip to main content
Instagram

Srbi, australijski biznismen vam nudi platu od 32.627 evra, plaća putovanja, smeštaj i zdravstveno: Samo je potrebno da imate ove osobine!

Foto: Instagram/PrintScreen/matthewlepre
Metju Lepre otkriva koje osobine treba da ima njegov budući asistent, kao i kako je uspeo

Metju Lepre, mladi australijski biznismen, traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu i čija će plata biti oko 32.000 evra godišnje. Metju je ekspert za elektronsku trgovinu i zarađuje novac od online prodavnica i reklama na društvenim mrežama.

Pre tri godine je odustao od fakulteta i posvetio se privatnom biznisu.

Sada na svom računu ima više miliona, a njegova zarada dnevno iznosi i po nekoliko hiljada dolara. Takođe, Metju organizuje treninge za buduće biznismene širom sveta.

Čime se tačno bavite i kako zarađujete veliki novac putem Interneta?

Pokrenuo sam više online prodavnica u kojima se prodaju kozmetički proizvodi i online knjige o naučnom obrazovanju. Zarađujem novac od prodaje ovih proizvoda i oglasa na Facebook-u, Instagram-u i od influencer marketinga, veoma sam zadovoljan kojim tokom sve ide.

Na koji način zarađujete od Instagram profila?

Ne zarađujem novac konkretno od mog Instagram profila. Koristim svoj Instagram kao način da obrazujem i inspirišem ljude da mogu da žive život svojih snova i da imaju savršen balans između posla i privatnog života, kao i da mogu da zarađuju novac dok putuju svetom.

Čuli smo da tražite asistenta, koje tačno uslove treba da ispunjava i kako može da se prijavi?

Moj budući asistent treba da poseduje ove osobine i kvalitete: sposobnost multitaskinga, ljubav prema putovanjima i istraživanju različitih kultura, odlične kompjuterske veštine, snažno poznavanje društvenih mreža, vrhunske organizacione sposobnosti, treba da posvećuje pažnju detaljima, da je spreman/a za naporan rad, mora da ima važeći pasoš najmanje 12 meseci, proaktivan pristup svom radu i da poseduje najbitniju osobinu, a to je tačnost.

Šta će biti posao vašeg pomoćnika?

Posao asistenta sastoji se od različitih zadataka: treba da upravlja platformama društvenih mreža - Instagram , Facebook, YouTube i Tvitter profilima, da odgovara na e-poruke, da radi rezervaciju letova i smeštaja, da planira obaveze unapred, da zakazuje razgovor sa trenutnim učenicima i polaznicima obuke, kao i da vrši opšte administrativne zadatke.

Da li tražite muškog ili ženskog asistenta i ko se više prijavljuje?

Ne tražim nikakav specifičan rod, ali se mnogo više žena prijavljuje za tu ulogu.

Da li će asistent putovati sa Vama ili će raditi on-line?

Asistent će putovati sa mnom i završavaće svoje zadatke na putu. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekome da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom.

Kolika će mu/joj biti plata?

Plata će biti 52.000 AUD = 32.627 EUR godišnje. Sva putovanja i smeštaj će biti plaćeni, zdravstveno osiguranje takođe.

Zašto još uvek niste našli asistenta?

Proces podnošenja zahteva je otvoren do kraja maja, strpljiv sam jer želim da pronađem savršenu osobu za tu ulogu.

Kako se prijavljuje za ovaj posao?

Da biste se prijavili za posao možete da posetite ovaj link gde možete podneti zahtev - https://ecomvarrioracademi.com/ve-are-hiring/.

Koliko prijava za posao je do sada stiglo na Vašu adresu?

Trenutno imam preko 40.000 prijava.

Da li asistent može da bude iz Srbije i da li planirate da posetite Srbiju uskoro?

Da, svakako može biti iz Srbije. Planiram da posetim Evropu u junu, voleo bih da dođem na nekoliko dana i u Srbiju. Želim da upoznam vaše ljude, kulturu, tradiciju, da probam hranu za koju sam čuo da je veoma ukusna, da posetim muzeje i druge turističke atrakcije u Srbiji. Jedva čekam da dođem!

Jedno pitanje koje sigurno sve zanima, kakav je Vaš emotivni status?

Trenutno sam singl.

 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
mikac's picture

mikac

braćo srbi, ne nasedajte na ove lopove

1 | 0

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
21 Beograd