fbpx
Skip to main content
Beograd, ljudi, šetnja

VAŽNO! Od 01. jula pa do kraja avgusta 2019. godine imate priliku da promenite sebi život

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Znanje stranih jezika se u današnje vreme smatra imperativom, jer gde god da krenete, šta god da radite, teško da ćete to moći da učinite ako poznajete samo srpski jezik

Praktično je neizvodljivo da koristite računar, recimo bez znanja engleskog jezika, a o poslovanju sa inostranim partnerima da i ne govorimo.

Zato ne treba ni malo da nas čudi činjenica da se sve više ljudi, različite životne dobi, odlučuje da poboljša svoje znanje određenog stranog jezika, ali sve to pada u vodu mahom zbog nedostatka slobodnog vremena i novčanih sredstava. Onda pojedinci pokušavaju da koriste mogućnosti koje internet može da ponudi, pa pronalaze razne online platforme, sve sa ciljem da relativno brzo i lako savladaju određeni jezik, ali se nažalost to vrlo brzo pokaže kao čisto gubljenje vremena.

Škola stranih jezika
Foto: Promo

Nemojte i vi biti u grupi takvih, već se potrudite da pronađete najbolje rešenje! Zapravo je stvar mnogo jednostavnija nego što se čini na prvi pogled, jer u Srbiji postoji Akademija Oxford, koja i te kako vodi računa da svim zainteresovanima omogući izuzetan kvalitet nastave stranih jezika, naročito obimnu ponudu jezika za učenje i, ono što je takođe posebno važno, najkonkurentnije cene.

Neverovatni popusti za kurseve jezika u Akademiji Oxford

Upravo u želji da svakome, ko je svestan činjenice da poznavanje stranih jezika otvara mnoga vrata u poslovnom svetu najpre, Akademija Oxford nudi mogućnost praćenja letnjih ubrzanih kurseva engleskog jezika, koji će trajati od 01. jula, pa do kraja avgusta 2019. godine. Ali to nije sve, jer će ovakvi kursevi biti naplaćeni po ceni, koja je čak 50% niža od uobičajene.

Škola jezika
Foto: Promo

Osim za stanovnike glavnog grada Srbije - u poslovnicama ove institucije na Vračaru, Voždovcu i na Banovom brdu, odnosno u Zemunu i na Novom Beogradu - ubrzani letnji kursevi engleskog jezika će biti organizovani i u mnogim drugim gradovima, u kojima Akademija Oxford ima poslovnice. Jagodina, Kraljevo, Zaječar i Niš, te Kruševac, Kragujevac i Subotica, ali i Bor, Mladenovac i Čačak, kao i Vranje, Sremska Mitrovica i Užice su samo neki od njih.

Jednostavnije bi bilo da kažemo da svaki stanovnik Srbije ima mogućnost da za samo dva meseca, kroz grupnu nastavu engleskog jezika, stekne osnovna znanja, koja posle po želji može i da nadograđuje, jer ova obrazovna institucija kurseve stranih jezika organizuje uz maksimalno poštovanje pravila trenutno aktuelnog standarda, koji je poznat kao CEFR (The Common European Framework for Languages), te se klasični kursevi usklađuju prema nivoima tog jezičkog standarda.

Škola jezika
Foto: Promo

Dostupna je još jedna pogodnost za sve koji su zainteresovani, a vezana je za jedan od trenutno najtraženijih jezika za učenje. U pitanju su neverovatni popusti na kurseve nemačkog jezika u Akademiji Oxford po upola manjoj ceni od uobičajene, zainteresovani mogu po ubrzanom programu za svega dva meseca (od 01. 07. do 31. 08. 2019) da steknu osnovna znanja nemačkog jezika.

A sve to je dostupno u svim gradovima u kojima navedena obrazovna institucija posluje. Dakle, bez obzira na to da li živite u Beogradu, Subotici ili Nišu, odnosno u Kragujevcu, Rumi ili Smederevu, ali i Požarevcu, Novom Pazaru i Zrenjaninu, te Paraćinu, Somboru ili Kruševcu, odnosno u bilo kom drugom gradu, dovoljno je da kontaktirate najbližu poslovnicu i da dobijete sve informacije o ovoj izuzetno povoljnoj ponudi.

Ukupan nastavni fond je sačinjen od 72 časa, koji će biti raspoređeni u navedenom periodu. S obzirom na to da se ova ponuda odnosi isključivo na grupnu nastavu, vrlo je važno da budete svesni činjenice, da bi obuka mogla da bude organizovana, prvo mora da bude formirana grupa od najmanje četvoro zainteresovanih. U cilju negovanja kvalitetnog poslovnog odnosa, navedeno je da ako grupa u izabranoj poslovnici ne bude blagovremeno formirana, organizator polazniku vraća prethodno uplaćeni novac.

Škola jezika
Foto: Promo

Svakako, prijavljeni naknadno dobijaju informacije o tačnom rasporedu časova vrlo brzo pošto grupa bude bila oformljena.

Imate još malo vremena da iskoristite ovu neverovatno povoljnu ponudu! Prijave i plaćanje kurseva se vrše do kraja meseca juna 2019. godine.

Kontaktirajte već danas najbližu poslovnicu Akademije Oxford ili prošetajte do nje, te izvršite prijavu! A osnovne informacije o sebi možete poslati i na zvaničnu mejl adresu organizatora. Postanite i vi deo tima uspešnih.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd