Skip to main content
Milijana, pomoć

ŽIVOT NIJE IMAO MILOSTI PREMA OVOJ DEVOJČICI: Milijana je TEŠKO BOLESNA, sada joj je potrebna NAŠA POMOĆ!

Foto: Organizacija 28.jun
Pomozimo Milijani Trajilović

Milijana Trajilović je teško bolesna, desni bubreg joj se potpuno otkazao, a levi je teško inficiran, ne može da priča niti da hoda samostalno. O Milijani se brine njena stara baka Leposova, kako ona ne može da hoda, priča niti da guta čvrstu hranu. Baka Leposava joj menja kateter na svakih pola sata, pasira i sprema jedinu hranu koju Milijana može da jede (plazmu i zlatni pek, supu), menja pelene i radi sve što može za nju.

Porodica živi od socijalne pomoći: Leposava ne prima ni penziju, već se prijavljuje za jednokratnu pomoć zbog svih troškova lečenja, koju joj nekad odobre, a nekad ne. Žive na planini, u zaseoku Durak, 40km od Kladova, gde živi mali broj domaćinstva, i malo čega ima. Žive u kući od blata, staroj 100 godina, gde nemaju ni kupatilo, ni veš mašinu. Leposava svakog meseca ide u Kladovo po katetere, gaze, sterilne rukavice i ostalu medicinsku opremu koju mora da kupi Milijani, ali da bi dobila ovo bez čega Milijana ne može da živi mora unapred da uplati novac apoteci, što nije uvek u mogućnosti da uradi.

Često se zajmi, i moli radnike u apoteci i lekare da joj daju bilo šta, kako bi mogla da se stara o Milijani. Zar i pored svih udaraca koje baka Leposava trpi čuvajući svoju unuku, ona mora da brine čak kako i  da nabavi osnovne potrepštine za brigu o svojoj Milijani.

Život nije imao milosti prema ovoj devojčici, njena jedina nada smo mi i vi, nemojmo da je razočaramo, donirajte, promenite joj život.

Više informacija možete dobiti preko organizacije "28.jun". 

Onlajn donacije se vrše preko sledećih računa: 

Credit Card: https://28jun.org/#donate
PayPal: https://www.paypal.me/28jun

DA LI STE ZA LEGALIZACIJU EUTANAZIJE U SRBIJI?

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Snezana's picture

Snezana

Drzavo,ima li te?

1 | 0

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd