fbpx
Skip to main content
Amerikanac

OBOŽAVAO JE SRBIJU: Amerikanac ubijen u Beogradu radio na Long Ajlendu, bio poslovni savetnik i bankar, pomagao deci

Foto: Privatna arhiva
Gavin G. je bio i humanitarni radnik - volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja

Amerikanac Gavin G. (54) iz Njujorka, ubijen na Zvezdari u Beogradu, bavio se davanjem zajmova, bio je poslovni savetnik, a u njegovoj biografiji se navodi da je uvodio i potencijalne ulagače na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

"IZGRADIO IME NA VMA, PA PREMINUO TAMO U TOALETU" Ćerka cenjenog pukovnika ne može da sakrije bol i tugu za ocem

"IZGRADIO IME NA VMA, PA PREMINUO TAMO U TOALETU" Ćerka cenjenog pukovnika ne može da sakrije bol i tugu za ocem

BOGDANOV (19) DRUG VOZIO AUTO SMRTI: Maloletnik (17) koji je upravljao vozilom od ranije poznat policiji

BOGDANOV (19) DRUG VOZIO AUTO SMRTI: Maloletnik (17) koji je upravljao vozilom od ranije poznat policiji

STRAVIČNO NASILJE U NOVOM PAZARU: Brutalno pretukli rođenog brata, jedan napadač u bekstvu

STRAVIČNO NASILJE U NOVOM PAZARU: Brutalno pretukli rođenog brata, jedan napadač u bekstvu

Uz ove poslove, predstavljao se i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika.

U dosijeu ubijenog Amerikanca navodi se da je jedan od vodećih partnera u kompaniji "Kempington finans" sa Long Ajlenda gde je zvanično radio od jula 2009. godine.

- Gavin se pridružio kompaniji "Kempington finans" 2009. godine kako bi svojim postojećim, ali i budućim klijentima, pružio čitav spektar mogućnosti korporativnog i poslovnog finansiranja. Njegovo iskustvo u finansiranju komercijalne hipoteke znači da za svaku kupovinu ili refinansiranje komercijalne nekretnine uvek postoji opcija zajma banke ili kredita za građane - navode sa Long Ajlenda.

Kao finansijski savetnik koji nudi poslovnu kreditnu liniju, poslovne kredite i mogućnosti finansiranja za sve vrste malih i velikih preduzeća, radio je direktno za velikim brojem banaka i finansijskih institucija. Kao nezavisni prodajni agent. Gavin se svim zainteresovanima nudio za poslovnu kreditnu liniju, poslovni zajam ili finansiranje opreme.

Nudio je kredite za sve tipove preduzeća - restorane, hotele, motele... Sarađivao je sa građevinskim preduzećima, zanatskim radnjama i trgovinskim lancima.

Prethodno, na istim poslovima radio je u kompaniji "Vels Fargo" i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju i to posle završetka. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji i da govori španski jezik.

Amerikanac je bio i humanitarni radnik. Volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja. Sa njima je radio domaće zadatke, vodio ih na bejzbol...

"Našli smo ga na autobuskoj stanici"

Troje osumnjičenih za njegovu smrt navelo je, prema nezvaničnim informacijama, da su ga našli na autobuskoj stanici u Severnom bulevaru na Zvezdari.

- Bio je krvav i pretučen. Hteli smo da mu pomognemo i odveli smo ga u kuću Đ. V. u Ulici Veljka Dugoševića. Legli smo da spavamo. On je u toku noći ustajao i padao. Pao je i u kupatilu. Tu smo ga zatekli mrtvog. Onda smo pozvali policiju - naveli su oni na ispitivanju u policiji.

Sve troje su imali identičnu priču i, po svemu sudeći, dogovorili su se kako da se odbrane od sumnje da su počinili teško ubistvo.

Zločin se dogodio u noći između ponedeljka i utorka. Njemu je glava od udaraca bila gotovo smrskana i njegovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu na obdukciju. Već tokom uviđaja se posumnjalo da je Amerikanac brutalno pretučen na smrt, a to su potvrdili i patolozi.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd