fbpx
Skip to main content
Hitna pomoć i policija

BILE SU DRAGE I PRIJATNE KOMŠINICE: Ljudi u šoku posle ubistva i samoubistva majke i ćerke na Dorćolu

Foto: Srbija Danas
Niko nije mogao da primeti bilo šta čudno što bi moglo da nasluti nesreću

Beživotna tela Nade M. (66) i njene ćerke Ane M. (35) pronađena su juče ujutru u njihovom stanu u Budimskoj ulici u Beogradu.  Pripadnici policije tela su našli sa ubodnim ranama po telu, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

BEŽAO OD POLICIJE, PA BACAO "PRAH" PO PUTU: Kruševac ne pamti ovakvu filmsku poteru

BEŽAO OD POLICIJE, PA BACAO "PRAH" PO PUTU: Kruševac ne pamti ovakvu filmsku poteru

NASTAVLJENA SASLUŠANJA: Posle Milene i Ive, još četiri žrtve se javile policiji

NASTAVLJENA SASLUŠANJA: Posle Milene i Ive, još četiri žrtve se javile policiji

UZ KORONA VIRUS U SRBIJU STIGLA I PANDEMIJA DEPRESIVNOSTI: Samoubistva kao na traci, šta je uzrok svemu tome?

UZ KORONA VIRUS U SRBIJU STIGLA I PANDEMIJA DEPRESIVNOSTI: Samoubistva kao na traci, šta je uzrok svemu tome?

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je majka prvo ubila ćerku, a zatim presudila sebi. Nezvanično se pominje da je ćerka dugo patila od psihičkih problema i da je u poslednje vreme bila agresivna prema majci. Navodno, očajna žena nije znala kako sa tim da se izbori, pa je, navodno, u trenutku slabosti odlučila da ubije ćerku, a onda i sebe. Ekipe Hitne pomoći su po pozivu odmah izašle na teren, ali dežurni lekari su mogli samo da konstatuju smrt dve žene.

- Poziv smo primili oko šest časova, nažalost pomoći nije bilo, jer su žene preminule od zadobijenih ubodnih rana - saopštili su nam iz beogradske Hitne pomoći.

Obdukcija

Tela majke i ćerke preneta su na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme i uzrok smrti.

Tragediji je prethodila drama u noći između četvrtka i petka, kada je jedna žena oko tri sata pozvala policiju i rekla da je dobila poziv od sestre, koja joj je telefonom saopštila da će izvršiti samoubistvo. Žena je zatim u pratnji policije došla pred vrata stana u Budimskoj, a čim su ušli unutra zatekli su stravičan prizor. Tela su bila na krevetu, pored njih lokva krvi i nož za koji se pretpostavlja da je njime jedna od žena prvo ubila drugu, a zatim sebe.

Komšije u zgradi, koja se nalazi na Starom gradu, za nastradale žene imaju samo reči hvale. Dodaju i da tragediji nije prethodila nikakva rasprava, niti su primetili bilo šta čudno što bi moglo da nasluti nesreću.

- Viđali smo se u prolazu, znam da su majka i ćerka živele u tom stanu, bile su veoma drage i prijatne komšinice, ne znam šta je moglo tako strašno da se desi i da neku od njih natera na tako strašan postupak - priča jedna od komšinica.

- Naša zgrada je mala, ima samo desetak stanova, ali ništa tokom noći niko nije čuo. Samo smo primetili policiju kad smo ustali, i ostali smo šokirani.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd