fbpx
Skip to main content
Darko Lazić

Darko će odgovarati i krivično? Pevač bije bitku za život, a PAKAO koji ga tek čeka, ne može ni da sanja

Foto: Srbija Danas
Pevač Darko Lazić kojem je nakon saobraćajne nesreće izvađena slezina i urađena operacija pluća, a ugradnja kuka se čeka, nije ni svestan da ga čeka i zakonska presuda. Bez obzira što je dobio teške telesne povrede, pevač je sebi ugrozio život svojom krivicom i nepoštovanjem zakona, zbog čega će odgovarati

- Kobne noći kada je sleteo sa puta, Lazić je vozio nepropisnom brzinom od 150 kilometara na čas zbog čega će dobiti 4 kaznena poena i moraće da plati kaznu od 10 do 20.000 dinara. Da stvar bude gora, on je vozio bez vozačke dozvole, što mu donosi još 14 kaznenih poena. Međutim, to nije sve! Njega čeka i novčana kazna od 100 do 120.000 dinara ili 15 do 60 dana zatvora. Darko nema mogućnost sporazumnog priznanja krivice, jer ima više od dve prekršajne prijave – objašnjava sagovornik.

Luna videla DARKA LAZIĆA? Zbog bolesti završila u KBC "Zemun", izašla iz "Zadruge"

- Darko od 2013. godine ima evidentirano oko 12 prekršajnih prijava i sve su uglavnom slične. Poslednjih pet godina gotovo da je sve vreme vozio, a da mu je pritom bila oduzeta vozačka dozvola. Većina prekršaja je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kada je saobraćaj u pitanju. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio, jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo.

Nadrilekarka ženi oboleloj od raka uzela HILJADU EVRA! "Lečila je", a onda joj ODSEKLI DOJKU, nastao PAKAO!

Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozio i bez adekvatne dozvole. Njegov policijski dosije, kada su prekršajne prijave u pitanju dovoljno govori o tome da je reč o nesavesnom vozaču koji na kraju sebi ugrozio život ne poštujući propise – rekao je izvor.

darko-lazic
Srbija Danas / Jelena Obradović

Prema saznanjima, neke od Darkovih prijava su zastarele jer ga organi reda nisu našli na adresi koju je prijavio u Brestaču. Nakon dugog oporavka koji mu sledi, Darko će morati svakako da odgovara za svoje postupke u saobraćaju, a kojih zasada ima mnogo. Postoji mogućnost da mu zbog brojnosti prekršaja i zato što je više puta napravio identično delo, prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd