fbpx
Skip to main content
Mesto zločina

"DECA SU TO SVE VIDELA I ČULA" Rođak otkriva šta je zatekao kada je došao na mesto MASAKRA NADOMAK SJENICE

Foto: Facebook/Printscreen/Indeks Online
Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara

- Pozvao me je na telefon i rekao mi je da dođem po njega da ga vozim u bolnicu. Bilo je strašno, ali razmišljao sam o tome kako da ga spasem - rekao je rođak S. Š., koji je jedan od prvih pritekao u pomoć tragično ranjenom B. Š. u masakru nadomak Sjenice.

UŽAS U NOVOM SADU: Žena na koju je pala ledenica podlegla povredama

UŽAS U NOVOM SADU: Žena na koju je pala ledenica podlegla povredama

IZBO NAJBOLJEG DRUGA, PA DOZIVAO U POMOĆ! Novi detalji strašnog ubistva na Novom Beogradu

IZBO NAJBOLJEG DRUGA, PA DOZIVAO U POMOĆ! Novi detalji strašnog ubistva na Novom Beogradu

''SILOVAO ME JE MIROSLAV MIKA ALEKSIĆ KADA SAM IMALA 17 GODINA!'' Potresna ispovest glumice Milene Radulović

''SILOVAO ME JE MIROSLAV MIKA ALEKSIĆ KADA SAM IMALA 17 GODINA!'' Potresna ispovest glumice Milene Radulović

Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Između nepreglednih brda, obavijenih snegom dogodio se zločin u kome su ubijene tri i ranjene još tri osobe.

E. T. (44) osumnjičen je da je juče ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su F. Š. (64), Š. Š. (60) i B. Š. (44). Ranjen je B. Š. (35), dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Z. A. i N. A., takođe ranjeni.

- Žena od B. Š. se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Inače, B. Š. je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi - ispričao je jedan od poznanika ove porodice.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je praktično naočigled dece pokojne B. Š. i E. T. koja su se igrala u drugoj sobi.

B. Š.
B. Š.
Foto: Facebook/Printscreen/B. Š.

- Deca su bila u drugoj sobi, ne znam ko je tu još bio od komšijske dece sa njima. Ali strašno je što su oni sve to sigurno videli i čuli - navela je rođaka ove porodice.

Ova naizgled radosna proslava zbog prinove pretvorila se u tragediju koju će svi pamtiti do kraja života. Inače, B. Š. i E. T. bili su u braku, i živeli u Nemačkoj. Međutim kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život sa svojim roditeljima, koji su takođe ubijeni juče.

- Oni su bili jedna prekrasna porodica, poznajem ih odavno... Strašno je to što se desilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni B. Š., njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi - naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

- Zbog velikog snega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle - kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š., dobio je poziv od B. Š., da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

- On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo u bolnicu nas ne puštaju - priča S. Š.

B. Š.
B. Š.
Foto: Facebook/Printscreen/B. Š.

Pored B.Š, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Z. A. i N. A.

Z. A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

Inače, komšije ove porodice i dalje ne mogu sa sigurnošću da kažu zbog čega je E. T. počinio ovako jezivo ubistvo i šta bi mogao da bude razlog.

- Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi... Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke - pričaju komšije.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd