fbpx
Skip to main content
Porodica Đokić, istraga, Džonić

DETALJI SASLUŠANJA - DŽONIĆ IMAO SPREMNE ALIBIJE! Evo šta je rekao inspektorima gde je bio u NOĆI UBISTVA

Foto: SD/ilustracija
Evo kako se branio tokom saslušanja

Goran Džonić se u danima nakon nestanka, ali i pronalaska spaljenih tela Đokića, ponašao izuzetno drsko, ali i samouvereno, a za svaki dan od 26. septembra pa sve do pronalaska tela 2. oktobra imao je spreman alibi!

"SEDAM DANA JE SA NAMA PIO I JEO, MONSTRUM!" Šok u kući Đokića nakon hapšenja Džonića - POTRESNE REČI majke ubijenog Gorana!

"SEDAM DANA JE SA NAMA PIO I JEO, MONSTRUM!" Šok u kući Đokića nakon hapšenja Džonića - POTRESNE REČI majke ubijenog Gorana!

ČEKA SE ODLUKA O PRITVORU! I sinovi Džonića saslušani u tužilaštvu

ČEKA SE ODLUKA O PRITVORU! I sinovi Džonića saslušani u tužilaštvu

DO NAJSITNIJIH DETALJA: Evo koliko dugo je Džonić pripremao JEZIV zločin, jedan DETALJ GA ODAO

DO NAJSITNIJIH DETALJA: Evo koliko dugo je Džonić pripremao JEZIV zločin, jedan DETALJ GA ODAO

Policija je posle otkrića da su Goran, Gordana i Lidija surovo likvidirani, pa spaljeni, među prvima saslušala Gorana Džonića.

- Policija je danonoćnim radom uspela da složi mozaik. Odgovorima na pitanje ko je najbolje poznavao Đokiće, ko im je bio navodno odan, ali i ko je znao njihovo kretanje, sa koliko novca raspolažu i istovremeno ko je halapljiv do te mere da je za novac spreman sve da učini. Upravo se Goran, brat od tetke ubijenog vlasnika menjačnice i maltene prvi komšija njegove majke, uklapao u ovaj profil ličnosti - objašnjava se i nastavlja:

- Kada su inspektori počeli da ga "opipavaju", Džonić je bio veoma drzak. Nije se predavao ni kada su kod njega nađene neke stvari koje mogu da budu dokaz u slučaju ubistva. Tvrdio je da je bio čovek od poverenja Đokića i da je, kao takav, mogao sve to da ima.

Otkriva se i da je Džonić unapred osmislio i svoje alibije. Tako je inspektorima rekao da je u noći ubistva bio na pecanju na Moravi, budući da je strastveni pecaroš. I za naredne dane je imao spreman alibi, ali je bio prilično neubedljiv.

- On je očigledno bio spreman i za saslušanja, jer kad je planirao zločin, planirao je i šta će raditi i govoriti posle. Zločin je planirao šest meseci, sve je detaljno pripremio. Međutim, njegovi odgovori na saslušanjima delovali su nebulozno, često je menjao iskaze, tako da je tim svojim ponašanjem samo produbljivao sumnju inspektora - kaže izvor upoznat sa istragom.

Džonić
Foto: Facebook

On dodaje da je Džonić iznenadio inspektore kada je u sve pokušao da uplete i rođene sinove.

- Policija je pronašla i njegove DNK tragove na mestu zločina. Kada su mu predočeni, on je rekao da oni mogu da se odnose i na njegove sinove. Takođe, na pitanje inspektora: "Da li je kopao u sinovljevom dvorištu?", on je odgovorio: "Možda sam kopao, a možda i nisam. Možda je kopao moj sin" - prepričava izvor upućen u istragu kako se osumnjičeni ponašao tokom istrage.

Kako su se dokazi gomilali, Džoniću se sužavao krug za manevar, pa je pokušao da svoju ulogu u zločinu pokaže što minornijom, govorio je da sumnja ko bi mogao da bude umešan u monstruozni zločin, a on je možda nesvesno informacijama otipovao Đokiće.

- Usput je pokušavao da bude konfuzan i menjao je priču. Prekjuče mu je policija stavila lisice jer su brojni dokazi doveli do toga da je učestvovao u ubistvu Đokića. Zasad se ne isključuje ni mogućnost da je imao i pomagače, tako da se istraga nastavlja - navodi se.

 

Više o ubistvu porodice Đokić, kao i hapšenju osumnjičenog za monstruozan zločin koji je zgrozio Srbiju možete da pročitate OVDE

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd