Utorak 19. mar 2024.

Detalji UŽASA kod Gračanice: Muž NOŽEM izbo ženu 20 puta dok je držala BEBU u naručju?

Nesrećna žena zadobila 18 uboda nožem u predelu ruku i dva uboda u predelu grudnog koša nadomak srca

K.T. iz Gornje Gušterice u blizini Gračanice zadobila je teške povrede u predelu ruku i grudnog koša koje joj je u četvrtak popodne nožem navodno naneo tri godine stariji suprug M.T. Posle prve pomoći pružene u bolnici Prištini i opservacije u KBV u Kosovskoj Mitrovici, mlada žena je opremljena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

- Iako je stanje pacijentkinje izuzetno teško, jer se radi o jako ozbiljnim povredama, ona je posle reanimacije u našem Kliničko - bolničkom centru otrpemljena za Kragujevac u svesnom stanju - kaže dr Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici.

Naglasio je da je nesrećna žena zadobila 18 uboda nožem u predelu ruku i dva uboda u predelu grudnog koša nadomak srca.

Mada je drenaža pluća pacijentkinji urađena u bolnici u Prištini, rodbina je odbila operaciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi tako da je ona potom opservirana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Kako ističe dr Ivanović, nesrećna žena je zadobila pet proboda nožem u predelu desne, petnaest na levoj ruci, pritom su joj povređeni mišići i krvni sudovi, a povrede u predelu grudnog koša jako su ozbiljne. Posle reanimacije i transfuzije krvi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici ona je u svesnom stanju prevezena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

EKSPLOZIJA u Kosovu Polju: Ima POVREĐENIH, jednoj osobi se bore za život?!

Iako je bilo indicija da je prilikom navodnog nasrtaja na suprugu, M.T. povredio i bebu, u stanici policije u Gračanici negiraju da je dete povređeno, ali da je nesrećna žena u kritičnom stanju bukvalno spasena u zadnjem trenutku.

- Posle nanetih povreda M.T. je otišao, a povređena žena je puzeći uspela da dođe do dvorišta, odakle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoć - kažu u gračaničkoj policiji.

Nedugo zatim u obližnjem selu on je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Navodno, iako je mislio da je ubio suprugu, M.T. nije pokušao da pozove Hitnu pomoć, niti se preda organima reda. Takođe se navodi da ga je K.T. sa kojom ima dvoje maloletne dece i ranije prijavljivala za nasilje u porodici.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd