fbpx
Skip to main content
beograd,pijaca,zeleni venac

"Odjednom je skočio i zgrabio je za polni organ": Devojka (25) doživela dramu na buvljaku u Beogradu!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Slučaj je prijavljen policiji

Devojka U.M. (25) prijavila je policiji da ju je na pijaci u Ulici Antifašističke borbe prodavac uhvatio za međunožje, kada je prema njenim rečima došla da kupi garderobu. 

- Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge. U jednom trenutku zaustavila se ispred štanda prodavca, koji inače već duže vreme radi na Buvljaku i prodaje odeću. Osumnjičeni joj se tada obratio rečima: Uđi u kabinu da probaš nešto - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Ipak, U. M. je odbila da uđe pošto joj se ništa od stvari nije svidelo, ali je tada prema navodima prodavac postao navalentan.

- Nekoliko puta joj je ponovio da uđe u kabinu koja se nalazila iza tezge, ali je devojka i pored njegovog upornog insistiranja bila izričita da neće. Odbijanje je prodavca jako naljutilo. Tada se približio nesrećnoj devojci i iz čista mira je zgrabio za polni organ. Devojka nije znala šta ju je snašlo, odmah se pomerila od tezge i počela da viče: Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš - priča sagovornik i dodaje da je utvrđeno da prodavac u legalnom posedu ima pištolj marke CZ.

policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojke, nakon čega će biti utvrđena prava istina - priča sagovornik.

Prodavci koji drže tezge nedaleko, kažu da je on i ranije pravio probleme.

- Stalno provocira i spletkari, kako kupce, tako i nas kolege. Sa nekoliko njih je čak pokušao i da se fizički obračuna, tako da se nisam iznenadila kad sam čula da je napao jednu devojku - priča prodavačica.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd