fbpx
Skip to main content
policija

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Bačena bomba na kuću poznatog navijača Partizana

Foto: Profimedia/ilustracija
Policija traga za napadačem

Beogradska policija traga za napadačem koji je sinoć bacio eksplozivnu napravu u dvorište porodične kuće koja je u vlasništvu Aleksandra Gajića na Karaburmi, oca navijača "Partizana" Stefana Gajića.

Prema prvim informacijama, povređenih nema, ali je napravljena veća materijalna šteta na okolnim kućama. Istraga trenutno ide u smeru da eksplozivna naprava nije bila direktno namenjena Aleksandru Gajiću, već njegovom sinu Stefanu Gajiću.

Stefan Gajić u žižu javnosti dospeo je u januaru 2005. godine, kada ga je Aleksandar Vavić, jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" ranio nožem, zbog čega je u februaru 2012. godine osuđen na godinu dana zatvora.

grobari
Foto: Srbija Danas

 Vavić, sada "partizanovac" je u vreme izvršenja krivičnog dela bio navijač "Crvene zvezde", ali je nedugo posle incidenta prešao u konkurentski tabor, pa su se tako promenili i iskazi oštećenog Gajića i drugih svedoka, takođe navijača "Partizana".

Prema poslednjim informacijama, Stefanov otac, Aleksandar Gajić daje izjavu u beogradskoj policiji o incidentu koji se dogodio.

U porodičnoj kući na Karaburmi Stefan Gajić ne živi, već samo njegov otac. Na dvorišnoj ogradi i dalje je vidljiv grafit "Grobara". Policija je ispred kuće Gajića provela celu noć.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd