fbpx
Skip to main content
Dragan Đurić

Igra video igre sa cimerom i gleda TV: Monstrum koji je ubio Tijanu živi bolje od POLA SRBIJE

Foto: Facebook/Dragan Đurić
Đurić se u zatvoru ponaša normalno i nije sklon incidentima

Prošlo je tačno četiri godine od otmice i brutalnog ubistva Tijane Jurić koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći između 25. i 26. jula 2014. godine silovao i ubio.

Monstrum se trenutno nalazi u našem najčuvanijem zatvoru u Padinskoj Skeli, takozvanoj Novoj Skeli, gde služi kaznu od 40 godina, a postavlja se pitanje da li je tretman koji ima realan za nekoga ko je izvršio ovako svirep zločin.

Đurić se u zatvoru ponaša normalno i nije sklon incidentima. U toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata, a redovno mu stižu i paketi od porodice. Njegova majka se prema nezvaničnim informacijama preselila kod ćerke u Vojvodinu.

Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama.

Dvočasovna šetnja u toku dana, TV, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno i posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu tako da svi zatvorenici imaju isti tretman.

"Brat nešto takvo da uradi sestri, UŽAS!" Detalji zločina kod Šapca otkrili SVU SRAMOTU porodice

Sa njim je u ćeliji još jedan zatvorenik.

Đurića, navodno, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. Pokušao je i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje. Naravno, nijedan advokat to nije prihvatio.

Monstrum se ponaša u sladu sa propisima, ne daje nikakve znake po kojima bi se videlo da se kaje za zločin koji je počinio, a ne pokazuje ni znake depresije.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd