fbpx
Skip to main content
Džonić

"ON JE VRLO POREMEĆENA LIČNOST" Inspektor o novim dokazima brutalne egzekucije Đokića - Goran Džonić je definitivno UBICA?!

Foto:Privratna Arhiva/Facebook/Goran Dzonic
Nacionalni institut za forenzičku analizu pri MUP je vrlo kvalifikovana institucija koja je analiza do sada već došla da je neposredni izvršilac ubistva Džonić

Novi dokazi zasnovani na forenzičkim analizama govore da je neposredni izvršilac trostrukog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, Goran Džonić.

STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA! Voz ubio čoveka - uviđaj je u toku

STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA! Voz ubio čoveka - uviđaj je u toku

TRIVA IVKOVIĆ IZAŠAO IZ PRITVORA: Bivši upravnik KPZ Sremska Mitrovica pušten da se brani sa slobode

TRIVA IVKOVIĆ IZAŠAO IZ PRITVORA: Bivši upravnik KPZ Sremska Mitrovica pušten da se brani sa slobode

UHAPŠEN NIŠLIJA! Pronašli mu zasad sa 154 kolograma marihuane - Nakon sušenja dobio 50 KG DROGE (VIDEO)

UHAPŠEN NIŠLIJA! Pronašli mu zasad sa 154 kolograma marihuane - Nakon sušenja dobio 50 KG DROGE (VIDEO)

Goran Braun, bivši zamenik načelnika Policijske uprave u Nišu kaže da se dolazi do klasične situacije u kojoj će biti izbačene negativne interpretacije bivšeg vatrogasca Džonića.

On uskoro očekuje podizanje optužnice i početak suđenja.

- Nacionalni institut za forenzičku analizu pri MUP je vrlo kvalifikovana isntitucija koja je analiza do sada već došla da je neposredni izvršilac ubistva Džonić. Takođe, savremena tehnika je došla do tog nivoa da teško koji izvršilac može da pobegne od odgovornosti za izvršenio krivično delo - smatra bivši inspektor.

Prema njemu, samo je pitanje koliko će vremena trebati tužiocu da sistematizuje te dokaze kako bi se pristupilo pravnim procedurama koje će dovesti do dokazivanja izvršioca krivičnog dela.

Kada su u pitanju kontradiktorne izjave, sagovornik Kurir televizije ističe da svako ima pravo da se brani svim sredstvima.

- Laži koje se stalno upotrebljavaju su samo dokaz da je taj čovek prilikom izvršenja i pripremanja svih radnji, iako je samo osumnjičen, ukazuju da je ipak neposredni izvršilac, da je bio sam, da je vrlo ozbiljno poremećena ličnost - naglasio je Braun i dodao da se nada da će optužnica biti što pre podignuta, a slučaj rasvetljen.

Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs smatra da Džonić ne preza ni od čega u pokušaju da odgovornost prebaci na drugog.

- Ad hok izmišlja nove izgovore kad god mu predoče neki novi dokaz, ali čim je izvršio tako monstruozno delo, od takvog čoveka sve može da se očekuje. Njegov sin je suočen sa DNK tragovima koji su ostavljeni na pištolju, policija je intenzivnije pristupila istrazi, pre svega njegovoj ulozi u zločinu. Goranovi sinovi su rekli da nisu znali za taj pištolj, sad ispada da su ipak znali. Istraga je u toku, a ti DNK tragovi mogu biti ostavljeni u kontaktu sa garderobom sinova - ispričao je Radulović.

On je naglasio da su Džonićeve izjave u trenutnoj istrazi, ali to nisu izjave pred sudom i sudski dokazi.

"Policija odlučuje u kom smeru usmerava istragu, on će biti na sudu suočen sa direktnim dokazima, snimcima sa kamere i DNK tragovima", zaključio je urednik Kuriraovog portala.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-4 Beograd