fbpx
Skip to main content
MIlica Beslać

Ljubi sliku svoje mezimice i JAUČE: Baka ju je čekala na večeri, a onda su joj javili da je Milica MRTVA

Foto: Youtube/Rtv Ok/Facebook/Milica Beslać IFBB fitness competitor
Da srce prepukne

Tuga, šok i neverica zavladala je Apatinom posle vesti da su poginule majka i ćerka, Tanja i Milica Beslać.

U kući ove porodice okupili su se ljudi da izraze saučešće, ali niko nije mogao nađe dovoljne reči utehe.

Pročitajte i:

Milica Beslać (16), državna reprezentativka u fitnesu i njena majka Tanja (37) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice, dok je ocu i suprugu Jovi (42), koji je vozio auto, polomljeno rame.

U Ulici Poljskoj broj 12, okupili su se brojni Apatinci, rodbina, prijatelji, komšije porodice Beslać.

- Nije to sudbina, da je sudbina mene bi odnela. Šta sam Bogu skrivio da mi uzme najmilije. Što nije mene, ja sam se naživeo – zapomaže Jovo Beslać ljubeći sliku ćerke i supruge koja uz sveću stoji na stolu. Ispod stola pas, kućni ljubimac se pokunjio, a Jovo mu kaže:

- Čekao si svoju Milicu da te pomazi. Kuku meni, šta ću ja u životu bez svoje mezimice.

Te kobne nedelje popodne kada se dogodila tragedija, baka i prabaka Ana postavila je sto za večeru čekajući sa praunukom Nenadom (12) svoju porodicu da se vrate sa takmičenja iz Rumunije.

Kad je saznala da ih neće biti za stolom, u šoku je samo legla na krevet.

- Nema više mojih. Čekam samo ćerku Kaću (majku stradale Tanje i baku stradale Milice) da je još jednom vidim, da dođe iz Italije gde je na privremenom radu. Ja ovo neću preživeti – jada se prabaka Ana komšijama.

Rođena sestra stradale Tanje, Suzana, poznata kuglašica, ne može da izgovori ni reč. Plače zajedno sa Jovom i njegovim sinom Nenadom. Još ne veruje da je izgubila najbližu rodbinu.

U dvorištu Beslaća puno ljudi. Sjatio se skoro ceo grad. Niko ni reč ne može da progovori. Najbliži prijatelji od tuge zanemeli.

- Nema reči kojima bih utešila porodicu sa kojom smo sve slave zajedno obeležavali, svaku Novu godinu dočekivali. Šta će Jovo sa sinom Nenadom, kako će sami, kakva se to zla kob nadvila nad našim prijateljima – kaže prijateljica porodice Beslać.

Jedan prijatelj dodaje:

- Kakava je to simbolika. Nedavno su zakupili kafanu i dali joj naziv „Arija nebeska“. Ima li pravde na ovoj zemlji kada je ovako zla sudbina zadesila poštenu i radnu porodicu Beslać – u neverici razmišlja jedan od komšija.

Kako se nezvanično saznaje, sahrana majke i ćerke obaviće se u sredu, jer je sudija naložio obdukciju.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd