fbpx
Skip to main content
ubistvo u Pančevu

MILAN USMRTIO MARIJU OČEVIM PIŠTOLJEM! Novi detalji tragedije u Pančevu

Foto: Facebook
Milan Ž. (41) koji je kako se veruje, u utorak hicima iz pištolja ubio Mariju S. (31) s kojom je navodno bio u emotivnoj vezi a zatim sebe u Pančevu je očevim pištoljem počinio krvavi pir.

Milan Ž. je iz kuće u Velikom Gradištu uzeo pištolj za koji je njegov otac imao dozvolu. Da li je oružje uzeo u utorak ujutro, neposredno pre nego što je krenuo u Pančevo ili prethodnih dana, za sada nije poznato.

PREVRNULA SE CISTERNA NA FRUŠKOJ GORI: Obustavljen saobraćaj na putu Novi Sad-Ruma

PREVRNULA SE CISTERNA NA FRUŠKOJ GORI: Obustavljen saobraćaj na putu Novi Sad-Ruma

MUŠKARAC SE UPUCAO ISPRED KASARNE NA BANJICI! Pronađen u automobilu, odvezla ga Vojna hitna pomoć

MUŠKARAC SE UPUCAO ISPRED KASARNE NA BANJICI! Pronađen u automobilu, odvezla ga Vojna hitna pomoć

HITAC SMRTI UNESREĆIO DVE PORODICE! Potresne reči roditelja Milana (41) koji je u Pančevu ubio Mariju

HITAC SMRTI UNESREĆIO DVE PORODICE! Potresne reči roditelja Milana (41) koji je u Pančevu ubio Mariju

- Kako tragedija nije bila u njegovom domu, već je naoružan otputovao u Pančevo, ukazuje da je imao neku nameru. Dali da Mariji S. zapreti da bude s njim u vezi ili da je ubije, nije poznato, a kako je i Milan Ž. mrtav, verovatno će to zauvek ostati tajna. U ovom momentu nije poznato da li će protiv njegovog oca biti pokrenut postupak zbog neadekvatnog čuvanja oružja, jer se Milan domogao pištolja kojim je, kako se veruje usmrtio Mariju, a zatim i sebe u njenom "golfu" u Pančevu.

Milanova žrtva Marija, inače nastavnica nemačkog jezika, sahranjena je juče u Kačarevu, a od nje su se oprosili roditelji, brat, brojni rođaci i prijatelji. 

Marija je iza sebe ostavila dve maloletne ćerkice, od kojih mlađa ima samo dve godine, a o devojčicama će se verovatno starati njena porodica.

SVAĐA

Šta je prethodilo tragediji u Pančevu i dalje je misterija, a za sada je poznato da Marija ranije nije prijavljivala da joj Milan preti ili da je fizički zlostavlja. Prema za sada destupnim informacijama iz istrage, Milan se dovezao iz Velikog Gradišta u utorak pre podne. Komšije iz zgrade u kojoj je Marija živela sa decom, ispričale su da su čule galamu, da je Milan lupao na vrata Marijinom stana, ali da ona nije želela da ga pusti unutra. 

Prema tvrdnji stanara zgrade, svađali su se, ali niko nije mogao da pretpostavi zašto, kao ni da li joj je pretio tog popodneva. Posle te buke, Milan je izašao iz zgrade, ali po svemu sudeći, nije otišao iz Pančeva, već je ostao u blizini i posmatrao kada će Marija izaći i krenuti u vrtić i školu po ćerkice. kada je konačno izašla iz zgrade i ušla u svoj automobil, Milan joj je prišao. Da li je tu nastavljena ranije započeta svađa, nije poznato, ali se pretpostavlja da je Milan tada izvadio pištolj i pucao u Mariju, da bi nakon toga oduzeo i sebi život.

VEZA IZ NEMAČKE

Marijin otac, kao ni njene komšije iz zgrade, nisu znale da je ova mlada žena i radio u Nemačkoj, gde je ona bila na usavršavanju jezika, ne odbacuju mogućnost da su se upravo u toj državi upoznali i započeli vezu. Veruje se da je Milan koji inače iz prvog braka ima dvoje odrasle dece., po povratku u Srbiju imao ozbiljne namere sa Marijom, možda i da započnu zajednički život, ali da ona to nije želela. Moguće je da joj je plan bio da se pored brige o ćerkicama, posveti i profesorskoj karijeri i da nije nameravala novi brak.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd