fbpx
Skip to main content
Milan Kalinić

"Ne spremaš ih za rat i Legiju stranaca, spremaš ih za glumu" Milan Kalinić o školi Mike Aleksića

Foto: RTS/Printscreen/Srbija Danas / Saša Džambić
Milan Kalinić je otkrio da Milenu Radulović poznaje od malena, kao i njene roditelje, i da mu je samim tim još teže zbog pakla kroz koji je prošla

Glumac Milan Kalinić, kao i cela domaća javnost, potresen je nakon bolnih ispovesti njegovih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68).

"ONA VRAĆA VERU I NADU U ŽIVOT" Ko je inspektorka kojoj se mlada Milena Radulović posebno zahvalila?

"ONA VRAĆA VERU I NADU U ŽIVOT" Ko je inspektorka kojoj se mlada Milena Radulović posebno zahvalila?

"NAJBITNIJE JE DA OSETE PODRŠKU" Na koji način društvo može da ohrabri žrtve silovanja u Srbiji?

"NAJBITNIJE JE DA OSETE PODRŠKU" Na koji način društvo može da ohrabri žrtve silovanja u Srbiji?

JOŠ JEDNA POZNATA GLUMICA MIKINA ŽRTVA: Oglasila se i ispričala jezive detalje iz škole - "IMA NAS JOŠ"

JOŠ JEDNA POZNATA GLUMICA MIKINA ŽRTVA: Oglasila se i ispričala jezive detalje iz škole - "IMA NAS JOŠ"

- Mikina škola je imala kultni status, o njemu su svi pričali sve najbolje - jeste njegove metode su čudne, jako je strog, ali se sve opravdavalo. Time da on sprema decu za život, čeliči za sutra, kako ćeš da izađeš pred hiljadu ljudi sutra i tako dalje. Ali ja recimo svoje dete nisam hteo da upišem kod Mike u školu, on ide kod Neše Nenadovića. Kada bi me drugi pitali ja ih nisam odvraćao od Mikine škole, govorio sam da je njegova škola dobra, da su odatle izlazili dobri glumci, što jeste činjenica, ali su za mene lično njegove metode bile preterane i na tome se završavalo - započeo je Kalinić.

Milan je istakao da je škola Mike Aleksića imala kultni status jer mnogi koji su pohađali istu, danas su postali velika imena.

- Ja sam njegovu školu doživljavao kao nešto jako, jer je imala taj kultni status i odatle su izašla mnoga jaka imena. Međutim, on je vrlo vešto napravio tu svoju tvrđaju, kao sektu, ali u toj školi su ostale da rade i druge sjajne kolege, jer da se ne lažemo njegova škola je stvarno imala kultni status. Par puta sam se raspravljao sa kolegama zbog te njihove rečenice koju im je Mika usadio "spremam te za posle", pa ne spremaš ih za rat i Legiju stranaca, spremaš ih za glumu nešto lepo. To nije način da te neko sprema, to je preterano, sve ima svoje granice - rekao je Milan Kalinić.

Glumac je otkrio da Milenu Radulović poznaje od malena, kao i njene roditelje, i da mu je samim tim još teže zbog pakla kroz koji je prošla.

- Ja Milenu znam od malena, njeni roditelji su moji prijatelji i mnogo teško proživljavam sve ovo. Šokiran sam i ljut i besan i ne mogu da verujem da je neko na taj način koristio svoju moć. Milena je ostvarena glumica i svaka joj čast što je smogla snage da o svemu ispriča, hvala joj i divim se njenoj hrabrosti. Njeni roditelji su divni ljudi, koji su se bavili svojom decom, izuzetno. Imaju materijalnih mogućnosti da im obezbede sve i onda se to desilo takvom detetu, iz takve divne porodice. Zamislite devojke koje su na nižem socijalnom, intelektualnom nivou, kako sa njima mozeš da manipulišeš. Mislim da kolege koje su pohađale njegovu školu treba da se oglase, da kažu kakvo je njihovo iskustvo. Razumem da im nije lako u ovoj situaciji i da mnoge osuđuju, ali moje kolege sada treba javno da istupe i da javno pričaju o svemu ovome, podrška na društvenim mrežama nije dovoljna. Više mi deluje kao da si se samo "zapljunuo" - rekao je Milan Kalinić.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd