Skip to main content
Zgrada u Beogradu

Nemanja je osumnjičen da je na Miljakovcu NASMRT PRETUKAO momka bivše žene, a motiv brutalnog ubistva bila LJUBOMORA

Foto: Profimedia
Zločin se desio u stanu žene

Nemanja Carević (36), koji je u subotu uhapšen zbog ubistva partnera svoje bivše supruge u beogradskom naselju Miljakovac, policiji je priznao brutalan zločin, a kao motiv naveo je ljubomoru.

Carević je kako se sumnja u noći između petka i subote, upao u stan bivše supruge M.T., sa kojom ima maloletnu ćerku ćerkicu. Tamo je zatekao njnog novog partnera Miliju Medića (32) kojeg je kako se sumnja pretukao nasmrt bejzbol palicom koju je poneo sa sobom. Nakon toga zapretio je ženi da ni slučajno ne obaveptava policiju jer će ubiti i nju i ćerkicu. Nakon toga je pobegao sa mesta zločina.

Stravična ČINJENICA KRVAVOG ubistva na Miljakovcu: Osumnjičenog odali sitni DETALJI, a tome se najmanje nadao

Carevićevo skrivanje nije trajalo dugo, pošto se predao policiji posle nešto više od 24 sata nakon ubistva. Na prvom saslušanju u policijskoj stanici načelno je priznao ubistvo Medića, a kao motiv za brutalni zločin naveo je ljubomoru.

TRAGEDIJA kod Rume: Otac i sin menjali gumu, a onda ja prošao kamion - VESNIK STRAŠNE SMRTI

- Carević je kamiondžija koji je zbog posla često odsustvovao od kuće. Iako je na početku njegova vanbračna zajednica sa M.T. izgledala stabilno, vremenom je sve više počinjalo da izražava ljubomoru i sumnja u navodno neverstvo supruge. Ta ljubomora eskalirala je u nasilje: ženu je počeo da uznemirava, preti joj i na kraju da je proganja. Sve to je bio uzrok njihovog raskida – kaže za list izvor upoznat sa slučajem.

Njih dvoje raskinuli su vezu pre nekoliko meseci. Nakon toga, je međutim za M.T. nastao pravi pakao, jer su se pretnje koje jjoj je tada već bivši muž upućivao pojačale. Mlada majka je zbog sveta toga odlučila da se obrati policiji i bivšeg muža prijavi za nasilje u porodici. Postupajući po tim pretnjama, tužilaštvo je pokrenulo postupak u okviru kijeg je Drugi osnovni sud doneo odluku o zabrani prilaska za Carevića. Ta doneta odluka je, kako se saznaje, doneta početkom decembra. Ipak, uprkos zabrani, Carević je nastavio da uznemirava bivšu ženu.

Carević će danas biti priveden u Više tužilaštvo u Beogradu, gde će biti ispitan o okolnostima ubistva.  

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd