fbpx
Skip to main content
Aleksinac

NIJE MU SE IŠLO U INOSTRANSTVO, POSLEDNJI PUT SE JAVIO SA GRANICE: Ispovest majke Aleksinčanina koji je nastradao u Nemačkoj

Foto: Društvene mreže
Biljana Utković, majka Miloša, koji je sa još trojicom sugrađana poginuo u utorak u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, kada je njihov BMW podleteo pod šleper na auto-putu, kaže da se njegovom sinu nije išlo u inostranstvo.

Tragedija je pogodila porodice Milana Lepojevića (27), Nikole Stankovića (31), Miloša Utkovića (32) i Srđana Asanovića (42) koji su u Nemačku oni su krenuli da rade na građevinama.

Utković je iza sebe ostavio dve ćerke. U selu Moravac, odakle je ova porodica, vidi se tuga u očima komšija koji navaljeni na kapiji gledaju kako ljudi dolaze da izjave saučešće.

- Otac mu je u Nemačkoj već dugo i rešio je da ode na dvadesetak dana da mu pomogne. Rekao mi je dva tri puta, ma ne ide mi se, toliki put i tako. Javio mi se kada su prešli nemačku granicu i više ga nisam čula. Posle smo zvali telefonom, zvali, niko se ne javlja. Nisam se nadala da je došlo do takve tragedije, ali eto šta se dogodilo. prošla je reč da je neko iz automobila živ, ali izgleda da nisu mogli da ga identifikuju - kaže kroz teške majčinske suze, Miloševa majka Biljana.

Zbog otkaza ruskih turista, cene u Grčkoj nikad niže! Polupansion na 10 noći sa prevozom od 330€

Zbog otkaza ruskih turista, cene u Grčkoj nikad niže! Polupansion na 10 noći sa prevozom od 330€

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd