fbpx
Skip to main content
Čeda Jovanović

OGLASIO SE ČEDA I SVE DEMANTOVAO: Jovanović tvrdi da nije bilo tuče oko parking mesta, poznato šta se stvarno desilo

Foto: Printscreen/RTS
Čeda do detalja opisao incident.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je večeras medijima da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje pojedinih medija da je u petak tokom svađe oko parking mesta pretukao V.S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemo obavesti nadležno tužilaštvo.

Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put.

"IDEM UPRAVO U POLICIJU" Oglasio se Čeda jovanović povodom koškanja oko parking mesta

"IDEM UPRAVO U POLICIJU" Oglasio se Čeda jovanović povodom koškanja oko parking mesta

REKETOM NA VLASNIKA KLINIKE, KAMENOM NA IZLOG: Ovo su svi "nestašluci" Čedomira Jovanovića (FOTO/VIDEO)

REKETOM NA VLASNIKA KLINIKE, KAMENOM NA IZLOG: Ovo su svi "nestašluci" Čedomira Jovanovića (FOTO/VIDEO)

PUCNJAVA U BEOGRADU: Muškarac ispalio više metaka - policija na licu mesta

PUCNJAVA U BEOGRADU: Muškarac ispalio više metaka - policija na licu mesta

V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruzenje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović.

On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

- Razumem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno delo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.

Kako navodi lider LDP, biće bolje da policija proveri izvor i puteve vesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čoveka.

- Medijima je prosleđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gde sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vest o navodnom incidentu koju su objavili portali - kaže Jovanović.

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd