fbpx
Skip to main content
Olgica Lončar

"BOGINJA LAŽNIH USANA" UHAPŠENA NA AERODROMU: Pala još jedna nadrilekarla - Olgica Lončar iz Hrvatske pravo u zatvor

Foto: Društvene mreže
Olgica Lončar (47), nadrilekarka koja je pre nekoliko dana bila privođena u Hrvatskoj, uhapšena je na beogradskom aerodromu čim je sletela u Srbiju

Olgica Lončar (47), koja je pružala usluge uvećanja usana i sređivanja lica hijaluronom i botoksom bez ikakve licence ili dozvole, privedena čim je iz Hrvatske sletela u Srbiju.

UŽAS U BEOGRADU! Automobil naleteo na pešaka dok je pretrčavao ulicu, u teškom je stanju

UŽAS U BEOGRADU! Automobil naleteo na pešaka dok je pretrčavao ulicu, u teškom je stanju

ŠTA JE PRETHODILO KRVAVOM PIRU KOD APATINA? Simo upucao prijatelja, pa razneo sebe nedaleko od kuće

ŠTA JE PRETHODILO KRVAVOM PIRU KOD APATINA? Simo upucao prijatelja, pa razneo sebe nedaleko od kuće

"DROGIRAN ZAVRŠAVA, OVAJ, NAMEŠTA UBISTVA..." Kuzmanova verenica mislila da je on prošao kao Ljepoja - objavljen transkript

"DROGIRAN ZAVRŠAVA, OVAJ, NAMEŠTA UBISTVA..." Kuzmanova verenica mislila da je on prošao kao Ljepoja - objavljen transkript

Olgica Lončar (47), nadrilekarka koja je pre nekoliko dana bila privođena u Hrvatskoj, uhapšena je na beogradskom aerodromu čim je sletela u Srbiju, a u našoj zemlji sumnjiči se za nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo, kao i za neovlašćeno obavljanje određene delatnosti!

Prema nezvaničnim informacijama, u njenoj torbi prilikom pretresa zaplenjeno je oko 48.000 evra, ali i hijaluron i botoks u vrednosti većoj od 5.000 evra.

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno joj je zadržavanje do 48 sati. Ona se sumnjiči za krivična dela nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno obavljanje određene delatnosti - potvrđeno je iz tužilaštva.

Lažni doktor

Maser Sava operisao žene

Optužnica je podignuta i protiv masera Save Kneževića i njegove majke cvećarke Danijele Knežević, a suđenje im je zakazano za 26. novembar. On se sumnjiči da je izvodio komplikovane zahvate na pacijentkinjama u salonu u centru Beograda, iako nije školovan, obučen, niti je imao bilo kakvu dozvolu za operisanje ljudi. Reklamirao se preko društvenih mreža, a u svojoj nelegalnoj ordinaciji radio je komplikovane zahvate kao što su liposukcija i transferi masti. Prvo osnovno tužilaštvo od suda je zatražilo da ga osudi na osam i po godina zatvora.

Sava Knežević
Sava Knežević
Foto: YoutubePrintscreen/Digitalci/InstagramPrintscreen/savaknezevicsauvage_unakazene

Prema nezvaničnim informacijama, lažnu doktorku, koja je navodno bila poznata pod nadimkom "boginja lažnih usana", nezadovoljni pacijenti prijavili su u junu ove godine zbog nestručnog izvođenja zahvata. Tada je pokrenut pretkrivični postupak protiv nje i navodno je utvrđeno da je ona usluge bez ikakve dozvole za rad pružala u salonu na Novom Beogradu, ali i u drugim salonima u regionu.

Radila u regionu

- U salonu u Slavonskom Brodu inspektori su je zatekli kako bez ikakve dozvole za rad pacijentkinjama ubrizgava hijaluron u jednom kozmetičkom salonu. Saslušana je u policijskoj stanici a potom puštena na slobodu. Po svemu sudeći, sakupila je svoju zaradu i ostatak materijala i krenula nazad u Srbiju, ne sluteći da je i ovde postupak protiv nje uveliko u toku - objašnjava izvor.

Olgica Markanović
Foto: Društvene mreže

Kao i u slučaju nadrilekarke Olgice Markanović, koja je uhapšena u junu i sada u kućnom pritvoru s nanogicom čeka početak suđenja, i posle prijave Olgice Lončar javile su se žene koje nisu bile zadovoljne uslugom koju su platile. Jedna od njih navodno je ispričala da je posle intervencije kod Olgice morala da bude podvrgnuta hirurškoj intervenciji jer joj je Lončareva umesto hijalurona ubrizgala botoks i unakazila joj usne.

Reklamirala se

- U Beogradu, kako se sumnja, pružala je usluge u salonu "Solotubeleza" i protiv nje je prijavu podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije SESIAM, nakon čega je Treće osnovno tužilaštvo naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po prijavi - potvrđeno je.

Prema nezvaničnim informacijama, u pomenutom salonu je pružala usluge neko vreme, a onda je promenila adresu.

- Zapravo je menjala adrese kako bi izbegla kontrolu inspekcija, jer nikakve dozvole niti licence nadležnog ministarstva nije imala. Reklamirala se na Instagramu i drugim društvenim mrežama - dodaje izvor.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd