fbpx
Skip to main content
Miladin Kovačević

OPTUŽEN MILADIN KOVAČEVIĆ: Tužilaštvo traži godinu dana zatvora, ali i zabranu približavanja devojci koju je napao

Foto: Youtube/ Printscreen / AP Archive
Tužilašto podseća da je Miladin Kovačević dana 19.09.2020. godine u prostorijama Prvog OJT u Beogradu saslušan

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Milandina Kovačević zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti na štetu T. T., te je predložilo da sud okrivljenog oglasi krivim i da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od godinu dana, kao i meru bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom.

SUMNJA SE NA TEŠKO UBISTVO: Misterija u Nišu, nije slučajna smrt?

SUMNJA SE NA TEŠKO UBISTVO: Misterija u Nišu, nije slučajna smrt?

DETALJI TRAGEDIJE U SVRLJIGU: Komšije misle da je starac ubijen, otkrile jezivu istinu

DETALJI TRAGEDIJE U SVRLJIGU: Komšije misle da je starac ubijen, otkrile jezivu istinu

PREMINUO MUŠKARAC NA STAJALIŠTU U ZEMUNU: Telo pronađeno u Ulici Cara Dušana

PREMINUO MUŠKARAC NA STAJALIŠTU U ZEMUNU: Telo pronađeno u Ulici Cara Dušana

- Dana 16.09.2020. godine dežurni zamenik javnog tužioca obavešten je o događaju koji se odigrao istog dana oko 2 časa u Beogradu, u ul. Hercegovačka, u kome je okrivljeni Miladinn Kovačević primenio fizičko nasilje i uputio pretnje oštećenoj T.T., što je kvalifikovano kao krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti i hitno izdalo nalog policiji da prikupi sva potrebna obaveštenja vezana za navedeni događaj, te da pribavi izjave o događaju od oštećene T. T., od Kovačević i drugih lica koja bi mogla biti očevici događaja, kao i da policija preduzme sve druge radnje na mestu događaja u cilju prikupljanja relevantnih dokaza - saopštilo je tužilaštvo.

Tužilašto podseća da je Miladin Kovačević dana 19.09.2020. godine u prostorijama Prvog OJT u Beogradu saslušan u svojstvu osumnjičenog na okolnosti izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje iz člana i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, nakon čega je sudiji za prethodni postupak podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana prema okrivljenom, koji predlog je Rešenjem suda odbijen, a okrivljenom je određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima.

- Pre podnošenja optužnog predloga tužilaštvo je sprovelo dokazne radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja i okolnosti pod kojima se događaj odigrao, te je saslušalo kao okrivljenog Kovačević Miladina, ispitalo oštećenu T.T. i druge svedoke događaja, pribavilo snimke bezbedonosnih kamera, medicinsku dokumentaciju o telesnim povredama koje je zadobila oštećena, te je odredilo sudsko medicinsko veštačenje u cilju utvrđivanja vrste, težine i mehanizma nastanka telesnih povreda koje je zadobila oštećena u događaju i odredilo komisijsko, psihijatrijsko i psihološko veštačenja u cilju utvrđivanja psihičkog stanja i postojanja stanja ugroženog spokojstva, ugroženog duševnog stanja i straha kod oštećene - saopštlo je Prvo osnovno tužilaštvo.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd