Skip to main content
Ljubiša Buha Čume

Cela Srbija danas priča o ovoj Čumetovoj slici, a sada je stigla odluka suda na molbu koju je on uputio

Treći osnovni sud u Beogradu odbio je danas molbu Ljubiše Buhe Čumeta za uslovni otpust iz sremsko-mitrovačkog zatvora, četiri i po meseca pre odsluženja pune kazne od četiri godine i osam meseci zatvora

Na ovu odluku suda Buha ima pravo da uloži žalbu. On je danas bio priveden iz zatvora u Sremskoj Mitrovici na sednicu suda, na kojoj je mišljenje o uslovnom otpustu dao predstavnik zatvora, a tužilaštvo se protivilo prevremenom puštanju.

Buha izdržava jedinstvenu kaznu od četiri godine i osam meseci zatvora pošto su mu spojene tri zatvorske kazne, a puna kazna mu ističe sredinom jula 2019. Do sada nije disciplinski kažnjavan u zatvoru.

Evo šta se DESILO sa STAFORDOM koji je UBIO ženu

Evo šta se DESILO sa STAFORDOM koji je UBIO ženu

On je inače 29. oktobra prošle godine povukao molbu za uslovni otpust sa obrazloženjem da ga je prevarila uprava zatvora.

Prvi uslov za prevremeni otpust iz zatvora Buha ispunjava pošto je odslužio dve trećine kazne, dok drugi uslov zahteva pozitivno mišljenje uprave zatvora o vladanju i budućem ponašanju.

Buha je uhapšen u novembru 2015. godine i od tada je stalno u zatvoru, odnosno pritvoru ili kućnom pritvoru koji mu se uračunavaju u zatvorsku kaznu.

Dva staforda su Tamaru (10) ščepali za VRAT, a krv je ŠIKLJALA: Oborili je i grizli, a roditelji doneli TEŠKU ODLUKU

Dva staforda su Tamaru (10) ščepali za VRAT, a krv je ŠIKLJALA: Oborili je i grizli, a roditelji doneli TEŠKU ODLUKU

Osuđen je zbog više krivičnih dela - prikrivanje kradenog ferarija, pretnje policajcu i ometanje istage, kao i zbog vređanja tužioca.

Buha je bio prvi svedok saradnik u Srbiji, i sarađivao je sa tužilaštvom u slučajevima protiv pripadnika "zemunskog klana" i optuženih za ubistvo premijera Zorana Ðinđića.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd