fbpx
Skip to main content
zlostavljanje

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE OTEO BIVŠU DEVOJKU PA JE SILOVAO: Tri dana je zverski tukao pa je ostavio da leži na ulici

Foto: Profimedia/ilustracija
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

Muškarac N. M. (40) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B., pa je odveo u kuću u resniku i naredna 3 dana je zverski silovao i tukao.

LOZNIČKI BRAČNI PAR POSEBNA PRIČA U VELJINOJ KRIMI ŠEMI: Žena ekonomista, muž poznati pevač, koja je bila njihova uloga?

LOZNIČKI BRAČNI PAR POSEBNA PRIČA U VELJINOJ KRIMI ŠEMI: Žena ekonomista, muž poznati pevač, koja je bila njihova uloga?

NA TRAUMATOLOGIJU SVAKOG DANA DOLAZE PADAVIČARI SA TROTINETA: Čak 150 vozača ozbiljno povređeno ili operisano

NA TRAUMATOLOGIJU SVAKOG DANA DOLAZE PADAVIČARI SA TROTINETA: Čak 150 vozača ozbiljno povređeno ili operisano

"PUNE SE DŽAKOVI, KOSKE SE SKUPLJAJU RUKAMA" Rukavice, odela, čizme, najloni - dobro uigrana rutina Veljine mesare

"PUNE SE DŽAKOVI, KOSKE SE SKUPLJAJU RUKAMA" Rukavice, odela, čizme, najloni - dobro uigrana rutina Veljine mesare

Policija je uputila nesrećnu devojku na lekarske preglede, a Nebojši je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Tereti se za krivično delo silovanje, za šta mu preti do 10 godina robije.

Oduzeo joj telefon

Kako se saznaje od izvora iz istrage, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna tri dana.

- Ona je rekla inspektorima da se 13. avgusta dogovorila da se nađe sa bivšim dečkom nebojšom, koji je navodno hteo samo da popričaju. On je tog dana došao autom po nju na uglu ustaničke ulice i Bulevara kralja ALeksandra. Njih dvoje su kraže vreme normalno razgovarali i Nebojša je, po tvrdnjama I. B., pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada je počeo njen pakao - rekao je sagovornik iz istrage i dodao:

- Nebojša je tada odvezao bivšu devojku u Resnik, u njegovu kuću i tamo ju je, kako tvrdi I. B. vezao i zarobio. navodno, oduzeo joj je mobilni telefon kako bi je sprečio da pozove pomoć. Kako je ispričala I. B. bivši dečko ju je u toj kući više puta krvnički pretukao, ponižavao i silovao najmanje deset puta.

Posle tri dana jezive torture Nebojša je ubacio I. B. u auto i odvezao je ispred jedne zgrade u Ulici Dušana Radovića na Zvezdari.

- I. B. je kazala da ju je Nebojša ispred zgrade brutalno išutirao i izudarao bejzbol palicom. Nakon što je završio sa iživljavanjem, seo je u svoj automobil i otišao, ostavivši povređenu devojku da leži na ulici.

Izmučena I. B. je čim je malo došla sebi otišla u policiju i prijavila bivšeg dečka.

- Kada je dala izjavu, najpre ju je preuzela Hitna pomoć zbog povreda na telu, a potom je upućena na ginekološke preglede. U međuvremenu policajci su pronašli i priveli osumnjičenog. Sada se čekaju rezultati lekarskih pregleda, koji će odmah biti prosleđeni tužiocu - objasnio je izvor iz istrage.

Komšije u šoku

Na drugoj strani, nebojšine komšije iz Resnika su šokirane zbog njegovog hapšenja i ne mogu da veruju da on nasilnik i silovatelj. Komšije su ispričale da su ga u periodu od 13. do 16 avgusta nekoliko puta viđali u prolazu i ništa im kod njega nije delovalo sumnjivo.

- Mislim da mu je tih dana majka bila u kući. Normalno smo pričali s Nebojšom, ne mogu da verujem da je držao zatočenu bivšu devojku i da ju je danima silovao. U svakom slučaju, neka policija to sve dobro ispita i istraži - rekao je Nebojšim komšija.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd