fbpx
Skip to main content
Jasmina iz Bariča

OTKRIVENO ZAŠTO JE OPŠTINSKI FUNKCIONER UBIO LJUBAVNICU: Tragediji u Bariču prethodili ljubavni problemi

Foto: Facebook
Kako se sumnja, ljubomoru je kod Radovana izazvala Jasminina namera da se vrati bivšem suprugu.

Radovan R. (57) opštinski funkcioner osumnjičen da je nasmrt izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. u kući u Bariču, sa Jasminom je započeo vezu nedavno ali je ona, prema pričama koje kruže u njihovom komšiluku, u međuvremenu odlučila da se vrati svom suprugu što je Radovana razjarilo.

Zbog toga se sumnja da je motiv zločina ljubomora.

Proverite zašto je svi imaju u telefonu! Svako ko ovo koristi, rešava sve probleme jednim klikom

Proverite zašto je svi imaju u telefonu! Svako ko ovo koristi, rešava sve probleme jednim klikom

Stigao obdukcioni nalaz porodilje iz Niša: Od čega je preminula Dragana?

Stigao obdukcioni nalaz porodilje iz Niša: Od čega je preminula Dragana?

ISPOVEST KOVAČEVIĆEVE PRVE ŽRTVE: "Miladina nisam poznavao, niti je ikada kontaktirao sa mnom posle napada"

ISPOVEST KOVAČEVIĆEVE PRVE ŽRTVE: "Miladina nisam poznavao, niti je ikada kontaktirao sa mnom posle napada"

Radovan, u svom kraju poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva.

Kako se mogli čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama. On je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i sa decom.

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala decu. Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gde su oboje imali rodbinu.

- Veruje se da se iz tih njihovih susreta u susednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju - pričaju nam njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina pre oko mesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

- Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih - pričaju nam njihovi poznanici.

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usled čega je nesrećna žena preminula.

- Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Pre dva, tri dana sam je videla, svraćala je u prodavnicu, a koliko znam u ovoj kući je živela oko dva meseca - kažu nam komšije iz Bariča.

U dvorištu kuće još se nalaze merdevine koje je Radovan iskoristio za penjanje. Tu su i trake kojima su policajci obeležili mesto zločina.

Podsećanja radi, Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vreme je sprečen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu...

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd