Utorak 19. mar 2024.
Ivana Marković

OVO JE IVANA MARKOVIĆ KOJA JE POGINULA NA IBARSKOJ: Bila je odličan student i uvek nasmejana (FOTO)

Foto: Facebook/Ivana Markovic
Dvadesetjednogodišnja Ivana Marković iz Kraljeva preminula je sedam dana nakon stravične saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali

Nesrećna devojka je bila teško povređena u udesu koji se prošle subote dogodio u kraljevačkom naselju Grdica, gde je na mestu nastradao njen otac Ilija Marković.

Srce lepe Ivane nije izdržali i ona je preminula u petak po podne u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Ivana, inače iz Kraljeva, bila je student Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, a rođaci govore kako je bila izvrstan student.

Na Fejsbuku je često objavljivala fotografije sa sestrom i bratom, na kojima je uvek bila nasmejana, a komšije kažu da su svi iz porodice vredni i pošteni ljudi.

Ivanin otac Ilija, koji je nastradao na licu mesta kada se zakucao u kamion, bio je inače profesor u Mašinsko-tehničkoj školi "14 oktobar" u Kraljevu, a đaci i kolege su imali za njega samo reči hvale.

Osim Ivane, sa suprugom Gordanom koja je teško povređena u nesreći, Ilija ima još dvadesetrogodišnju kćerku i četrnaestogodišnjeg sina.

Podsetimo, te kobne subote Markovići su se sa Ivaninom rođenom tetkom i tečom, svojim „hjundaijem“ uputili za Beograd. Na samom izlasku iz Kraljeva, vozač Ilija je pokušao da pretekne traktor sa prikolicom i pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd