Skip to main content
Jelena Marjanović

Pevačica posle zločina KOMPLETNO PRESVUČENA?! Forenzičari otkrili nove informacije u vezi sa Jeleninim ubistvom

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Potpuna misterija

Garderoba Jelene Marjanović je posle napada ostala potpuno čitava. Majica i trenerka u kojima je bila kada je ubijena nisu razvučene niti pocepane.

Forenzičari iz Amerike tvrde da je pevačica kompletno presvučena nakon zločina.

- Na osnovu teških povreda po telu, izuzimajući povrede glave, koja je bila smrskana, Jelenina garderoba je morala da bude pocepana na više mesta, pogotovo majica. Povrede koje je imala po telu su toliko teške, da je njena garderoba, naročito majica, morala biti razvučena i pocepana na više mesta. Međutim, utvrđeno je da su sve stvari potpuno čitave! Čudno je da na njima nije nađena nijedna rupa! Bela majica, kratkih rukava, svetloplavi gornji deo trenerke i crni donji deo trenerke, kao i donji veš nemaju nijednu deformaciju – piše u ovom nalazu, kojim se objašnjava da bi tragovi savlađivanja žrtve bili vidljivi na njenoj garderobi da je zaista napadnuta na nasipu u Borči dok je trčala.

Grob Jelene Krsmanović
Grob Jelene Krsmanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Zaključak je da je Jelena potpuno presvučena, jer na njenoj garderobi nema tragova brojnih udaraca po celom telu, niti znakova da je vučena i nošena posle ubistva. Majica je posle brutalnog ubistva morala biti razvučena, pocepana i skinuta. Donji deo trenerke bi takođe morao biti oštećen i potpuno ili dopola skinut. Na garderobi bi bilo zelene boje od trave, pogotovo na beloj majici – navode stručnjaci sa Floride, koji su uradili novo veštačenje nezavisno od istrage u Srbiji, a na osnovu fotografija sa uviđaja i obdukcionog nalaza ubijene pevačice.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 5 Pogledaj sve komentare
n's picture

n

Pa to samo nasim istraziteljima nije vidljivo

1 | 0
pravda's picture

pravda

Pravda za Jelenu

1 | 0
Opet ja's picture

Opet ja

Pravde nema ! Jer da ima pravde ne bi ona mučenica ovako surovo okončala. Daj Bože da se bar istina utvrdi jednoga dana i monstrumi pohapse.

1 | 0
Ana's picture

Ana

Jadna Jelena,koliko li je bola prezivjela. Dusa me boli,boze ima li te????????

1 | 0
Ana's picture

Ana

Jadna Jelena,koliko li je bola prezivjela. Dusa me boli,boze ima li te????????

1 | 0

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd